JWOWW sa ja!

Knappt ett år efter att Snooki och Jionni förlovat sig så hakar hennes BFF på, kolla in bilderna här!

Vi hörde nästan klockorna ringa när Jennifer “JWoWW” Farley, 26 berättade för det amerikanska magasinet In Touch om förlovningen till sin Roger “Roger” Matthews, 37.

Jenni berättar med lycka att hennes gorilla juice head Roger inte är som andra, han har en STOR personlighet och han är STOR så Jenni har alltid sagt: ”Jag vill ha en ring som du, STOR! Desto större desto bättre.” Inte så konstigt då att hon fick sina drömmars ring och kanske ännu viktigare en man som lyssnar(!)

Självklart är vi imponerade över den gigantiska ringen men lyssna på det här… Fredagen den 14 september hoppade de förälskade fallskärm då plötsligt Roger Mathew höll upp en handskriven skylt ”Jenni will you…” och Jenni berättar att hon skrek hela tiden ”What are you doing? What’s going on?” Roger svarade helt enkelt ”I want to spend the rest of my life with you! Will you allow me to?” Awwwww.

Jenni svarade ja” utan den minsta tvekan eftersom hon tycker att Roger är den mest perfekte mannen i världen. De har varit ett par sedan de började dejta i säsong 3 av "Jersey Shore, se hela säsong 3 här >>>

Efter det har Roger dykt upp i serien ganska ofta och i den senaste serien Snooki & JWOWW har vi kommit paret riktigt nära.

Se mer från Snooki & JWOWW här >>>

Vi på MTV hurrar högt och säger GRATTIS!

Onsdag, 26. September 2012