Jersey Shore | säsong 6

För sjätte och sista gången flyttar våra favoritroomies in i huset på stranden...

Sommar efter sommar har vi sett det solbrända Jersey Shore -gänget festa och jiddra. För sjätte och sista gången kommer våra favoritroomies att bo tillsammans på stranden. Vi börjar sända Jersey Shore säsong 6 den 21 oktober kl. 21:30.

Se äldre episoder av Jersey Shore här >>>

Vi har mycket att se fram emot i den sjätte och sista säsongen med Jersey Shore. Mike ”the Situation” kommer direkt från sin rehab ut i party-världen och nattlivet men ska samtidigt hålla sig nykter. Han ska också jobba på relationen till de andra i huset och sin on-off flickvän Paula.

Deena är kär för första gången och festar tokmycket i kampen att vara ifrån sin pojkvän. Jenni och Rogers relation fortsätter växa och driver dom vidare till gränser de aldrig kunde drömma om. När vi ändå pratar om osäkra förhållanden, Sammi och Ron är tillsammans igen! Självklart får vi fortsätta se den fina bromance vi tidigare har sett mellan Vinny och Pauly.

Läs mer om Jenni och Roger här >>>

Det stora i huset som alla håller ihop kring är Snooki och hennes graviditet. En liten meatball är på väg men trots barn och en mer mogen ålder går det inte att tämja det här gänget.

Läs om Snookis baby här >>> Se även special serien med Snooki & JWOWW >>>

Onsdag, 03. Oktober 2012