James Bond: Skyfall

Adele berättar om ledmotivet till 'Skyfall' och vi berättar om hur grymt hon gör det!

Den nya James Bond-filmen ‘Skyfall’ har svensk biopremiär den 26 oktober och förväntningarna är som vanligt höga kring den mytomspunna hjälten som återigen spelas av Daniel Craig.

Vinjetten är minst lika intressant som hela spelfilmen och det är Adele som gör ledmotivet ‘Skyfall’. Vad vi har hört ska det vara en grym låt i gammal Bond-anda. I tisdags läckte det ett 90 sekunders klipp som ganska snabbt togs ner från YouTube.

Det är Paul Epworth som har producerat ledmotivet och med tanke på att Adele har spelat in det på på London’s iconic Abbey Road studios så låter det fantastiskt. Hon har en klassisk, stilren och rökig sång. Låten lär vara raffinerad, ungefär som agent 007 själv.

Även om vi tycker att Adele är ett självklart val så kände inte hon likadant. Hon berättar “I was a little hesitant at first to be involved with the theme song … there’s a lot of instant spotlight and pressure when it comes to a ‘Bond’ song. But I fell in love with the script and Paul had some great ideas for the track, and it ended up being a bit of a no-brainer.”

“When we recorded the strings, it was one of the proudest moments of my life. I’ll be back combing my hair when I’m 60 telling people I was a Bond girl back in the day.”

Även om vi måste vänta till den 26 oktober så har filmen premiär i USA den 5 oktober (nu på fredag) så vi kommer garanterat att få höra hela Adeles fantastiska prestation före svenska biopremiären.

Kolla in våra andra musikvideor med Adele här >>>

Onsdag, 03. Oktober 2012