Katy Perry 28 år

Sångerskan firade sin födelsedag redan i fredags med maskerad på Magic Castle i Los Angeles.

Wide Awake sångerskan klädde sig som en vampyr, tog sin snart-officiella-pojkvän John Mayor i handen och firade sin födelsedag på det Magiska Slottet med alla sina vänner. Vad sägs om att Kristen Stewart kom dit (utan Robert Pattinson)? Kolla in bakomfilmen till Wide Awake >>> Katy Perry vill gärna fira födelsedagen men hon är inte så förtjust i presenter, både i anslutning till maskeraden och på Twitter ber hon istället att alla, som vill, kan skänka pengar till välgörenhet.

Stjärnan berättar att hon sedan 2 år tillbaka ägnat sig åt meditation som ger henne kreativ, positiv energi och som gör henne till en mer glad och avslappnad människa. Hon önskar att fler skulle få känna den känslan och tänker främst på vuxna och barn över hela världen som lider av post-traumatisk stress.

Här kan du läsa mer om hennes support av David Lynch Foundation >>>

Se alla våra videor med Katy Perry som Part Of Me mfl >>> Katy Perry är nominerad i FYRA olika kategorier i årets EMA gala som sänds den 11 november @21:00: Bästa Video, Största Fans, Bästa Kvinnliga och Bästa Pop.

Om du är ett stort Katy Perry fan har du säkert redan röstat men du vet väl att man får rösta 100 gånger varje dag? Rösta här >>>

Torsdag, 25. Oktober 2012