MTV Push: Rudimental

Rudimental värmer upp oss i november mörkret med sin bas, rytm, själfulla sång och mycket hjärta.

London har alltid varit den stora musikstaden i världen. Från staden vid Themsen kommer alltid de senaste banden, nya genrer och de hippaste stilarna. Ingenting har förändrats och Rudimental är ett exempel på stadens mest innovativa musikaliska geni.

Rudimental imponerade på oss med otroliga remixer av Ed Sheeran, Benny Banks, Wretch 32 eller Labrinth.

Nu intar det musikaliska kollektivet med sina fyra medlemmar rampljuset med Feel The Love. Det är deras första alldeles egna mega hit som körs överallt på dansgolven på klubbar, den är också nr 1 på listorna i deras hemland.

Kanske såg du bandet i somras på Way Out West? Vi kan i allafall inte få nog av deras ​​drum ‘n’ bass så vi lyfter fram Rudimental som månadens PUSH-artist.

Kolla också in Karmin som var vår Pushartist under oktober >>>

De fyra Rudimental är inte rädda för att blanda olika stilar och mixa Blues, Grime, Garage, Hip Hop, Soul och 2step. Resultatet blir en städad klubb cocktail och det är svårt att inte falla in i dans mode när en Rudimental låt kryper in i musikörat.

I augusti var Of Monster And Men vår Pushartist >>>

Vi är redan stora fans av Rudimental och ser fram emot november då vi kan ge er nytt unikt material varje vecka så att ni också lär känna bandet lite närmre.

Fredag, 09. November 2012