NY SERIE | WakeBrothers

Normalt brukar syskonrivalitet lugna ner sig med åren men de här bröderna eldar bara upp den.

I vår nya serie ’ WakeBrothers' som har premiär på söndag lär vi känna bröderna Phil och Bob Soven. De är båda två professionella wake boarders men också extremt olika i sitt sätt.

Phil, 23, är en seriös wake boardare som satsar på att hålla sin status och vara en av världens bästa. Han har varit ett proffs i halva sitt liv och har massor av erbjudanden, hundratals troféer och tänker fortsätta livet på havet. Phil är fokuserad på att göra smarta affärer. Han är inte bara en grå business-man utan njuter av sitt kändisskap och alla tjejerna som älskar Phil ”The Real Deal” Soven.

Lillebror Bob, 20, är den totala motsatsen. Han är rolig, utåtriktad och kommer alltid på en massa knäppa idéer som gör hans äldre bror smått galen. För Bob är det viktigare att vara nummer ett bland fansen än att vara nummer ett på prispallen. Bob gillar till exempel att köpa exotiska djur till brödernas bakgård och försöka fixa en flickvän till sin storebror.

Bröderna bor i Phils miljon-dollar drömhus vid en privat sjö. Deras singel rockstar-liv är en perfekt plats för vännerna. Allt kan hända hos Phil, det enda problemet är att föräldrarna fortfarande hälsar på då och då…

Missa inte Wake Brothers premiär på söndag @ 20:30

Se fler klipp från serien här >>>

Måndag, 19. November 2012