MTVs Rockstar of the year

Hon vågar uttrycka sig själv, leva ut sina känslor, vara högljudd och leva sitt liv som hon vill.

MTV har utsett Rihanna till “Rockstar of the year”. På många olika sätt har hon visat att hon blivit en riktig Rockstar under de senaste tre åren och i år tycker vi att hon är värd titeln.

Hon har lagt upp bilder på instagram där hon puffar tjock (marijuana) rök, poserar halvnaken på både tidningsomslag (Esquire) och album (Unapologetic). Hon har en imponerande tatuering-kollektion med bl a en stor bild av gudinnan Isis under brösten.

Åh, vi kan ju inte glömma den nyligen organiserade "777 Tour", som stördes av förseningar, upprörda journalisterna som gjorde revolt och en totalt frånvarande stjärna. (naturligtvis sa Rih när allt var över “I’d do this again.”) Helt i en rockstjärnas anda!

Se våra musikvideor med Rihanna här >>>

Och visst, du kan kalla allt detta för dåligt uppförande eller attityd, men är inte det väsentliga delar av att vara en riktig rockstjärna? I en tid när stjärnornas varenda rörelser analyseras har Rih inte varit rädd för att uttrycka sig själv, leva ut sina känslor, vara högljudd och leva sitt liv … Hon är kanske inte Axl Rose, men hon är det närmaste vi kan komma.

Även om detta faktum kan vara deprimerande för vissa så överväg detta: Rihanna har gått från ren Popstjärnan till en smutsig Rockstar på bara tre korta år. Vilken imponerande resa!

Bläddra i vårt grymma Rihanna album:

Onsdag, 19. December 2012