Årets sommarbebis

"New year, new beginnings!" tweetar Kim Kardashian

New year, new beginnings! skriver Kim Kardashian på sitt Twitter konto. Stjärnan väntar barn tillsammans med sin pojkvän Kanye West. Kanye avslöjade redan i söndags att de väntar barn. Det var under hans Atlantic City Show som han bad publiken visa lite kärlek till hans “baby mama”

Så det här året blir verkligen en ny början för det förälskade paret. Men kommer graviditeten att stoppa upp karriären för stjärnan som uppmärksammats för att vara den mest sökta personen på Yahoo under 2012? Inte en chans.
“Keeping Up With The Kardashians” har nyligen förlängts med tre säsonger och kommer sannolikt använda Kims graviditet som en huvudstory.

Hon kommer också agera i Tyler Perrys senaste långfilm “Temptation” där kurviga Kardashian kommer att spela en äktenskapsrådgivare.

Hennes stjärnstatus kommer garanterat att stiga, även om hon väljer att sitta på åskådarplats. Barnets far är en av musikbranschens hetaste namn och själv är hon med på A-listan över sexiga mammor tillsammans med bl a Beyoncé, Jennifer Lopez och Megan Fox.

Kolla in våra musikvideor med Kanye West här >>>

Enligt information är Kardashian i vecka 12 så det blir en sommarbebis. Vi gratulerar paret och ser fram emot att få följa graviditeten och bebisen – new year, new beginnings.

Onsdag, 02. Januari 2013