Teen Wolf | handling

  Nu kommer Teen Wolf till svenska MTV

  Teen Wolf handlar om att flytta gränserna, utforska den mörka sidan, att brottas med sina drifter och begär. Serien är varm, sexig, farlig och våldsam. Världen utanför kan vara en skrämmande plats, men vad som händer inne i Scotts hjärta, sinne och själ kan vara minst lika oförutsägbart.

  Handling
  Familen Argent jagar varulvar, Kate Argent har beställt en brand för att förinta varulvsfamiljen Hale. Alla dör i branden förutom Peter Hale samt hans syskonbarn Derek och Laura som inte var hemma när det brann. Syskonen lämnar staden men ganska snart hittas delar av Lauras kropp.

  Scott hjälper till att leta efter Lauras kropp i skogen då han plötsligt blir biten av en varulv. Sedan den dagen är hans liv drastiskt förändrat. Varje dag kämpar Scott för att förstå vem han är och vad han kan bli.

  Läs om de viktigaste personerna i serien här >>>

  Scott försöker kontrollera sina drifter men är rädd för att det är drifterna som kommer att kontrollera honom. Kommer bettet att ge honom positiva egenskaper eller blir det en förbannelse? Och vad kommer att hända med hans förhållande till Allison, tjejen han aldrig kan få nog av.

  Trots att han bär på den svåra hemligheten att han är en varulv försöker han att leva ett normalt liv. De enda som vet om hemligheten är hans bästa vän “Stiles” Stilinski (Dylan O’Brien) som hjälper honom genom förändringarna i hans liv och kropp och en annan mystisk varulv som heter Derek Hale (Tyler Hoechlin).

  Fakta om serien
  Teen Wolfär en amerikansk TV-serie som utvecklats av Jeff Davis för MTV. Den är baserad på filmen med samma namn från 1985. Huvudpersonen är Scott McCall (Tyler Posey), en high school-studenten som är socialt utstött.

  Serien är inte bara mörk, lynnig, edgy, rå och Goth utan också romantisk, sexig, sofistikerad och moderiktig. Mitt bland alla starka känslor finns även humor, åtminstone när Scotts bäste kompis Stiles agerar.

  Teen Wolf har premiär på MTV i Sverige måndag 18 februari @20:00

  Måndag, 28. Januari 2013