Teen Wolf | rollerna

Lär känna all som är med i serien.

Beacon Hills har många gemensamma skräckfilm egenskaper t.ex. ett överflöd av mörka gränder, övergivna herrgårdar och fabriker. Dessutom flera vuxna som antingen inte förstår eller förnekar vad som händer i omgivningen till skillnad mot de varulvskämpande, övernaturliga och medvetna tonåringarna. Det är här, i Beacon Hills, Teen Wolf utspelas. Läs mer om vad serien Teen Wolf handlar om här >>>

De viktigaste personerna i serien presenterar vi här:

*Scott McCall *
Scott hjälper till att leta efter en kropp i skogen då plötsligt ett mystiskt djur attackerar honom och han förvandlas från en vanlig tonåring till en nattlig varelse. Med hjälp av sin bäste vän Stiles har han kunnat hålla sig undan alla varulvsjägare i Beacon Hills – tills nu.

Stiles Stilinski
Stiles är Scotts bäste vän och hjälper honom genom de problem man kan möta när man förvandlas till varulv. Han är sarkastisk, rolig och frispråkig.

Jackson Whittemore
Jackson är Scott McCalls ärkefiende. Han är misstänksam när Scott plötsligt blir bättre på Lacrosse och tror att det beror på anabola steroider.

Lydia Martin
På ytan verkar Lydia vara ytlig och tjejig fast det är väldigt medvetet. Hon har en hög IQ nivå men döljer sitt intellekt för att behålla sin sociala status och popularitet.

Familjen Argent – jagar varulvar
När familjen Argent flyttar till Beacon Hills gör de allt för att jaga varulvar. De har jagat varulvar i generationer tillbaka.

Allison Argent
Det blev en bra start för Allison och hennes familj att flytta till Beacon Hills. Tills hon blev kär i Scott McCall. Och det blev hon första gången hon såg honom i skolan. Det var helt enkelt kemi mellan de två tonåringarna.

Chris Argent
Chris är pappa till Allison och hans enda motivation verkar vara att skydda henne från familjens jakt.

Victoria Argent
Victoria är gift med Chris och mamma till Allison. Eftersom det är männen i familjen som jagar och kvinnorna som är ledare, är hon ansvarig för jägarna i Beacon Hills.

Kate Argent
Kate är medlem i Varulvsjägarna. Hon tvingar sin brorsdotter Allison att lära sig mer om sin familj och sitt uppdrag att jaga varulvar.

__ Gerard Argent__
Gerard är Allisons farfar, pappa till Chris och Kate.

Familjen Hale – varulvar sedan födseln
Hale House brann ned då ett par mordbrännare genomförde ett uppdrag av Kate Argent. Familjen Hale utplånades med undantag av Peter, Derek och Laura.

Peter Hale
Peter är varulv sedan födseln, han strävar efter att bli en Alpha och är farbror till Derek och Laura. Peter var den ende som överlevde när Hale House brann ned.

Derek Hale
Derek är en varulv precis som sina föräldrar. Under gymnasiet hade han ett förhållande med Kate Argent utan att förstå att hon bara låg med honom för att komma nära hans familj.

Laura Hale
Laura var också född till varulv. Efter branden lämnade Laura och Derek Beacon Hills men man hittar delar av Lauras kropp och många ger sig ut i skogen för att leta efter henne.

Tisdag, 29. Januari 2013

 • Möt Tyler Posey (Scott)

  Möt Tyler Posey (Scott)

 • Möt Tyler Hoechlin (Derek)

  Möt Tyler Hoechlin (Derek)

 • Möt Holland Roden (Lydia)

  Möt Holland Roden (Lydia)

 • Möt Dylan O'Brien (Stiles)

  Möt Dylan O'Brien (Stiles)

 • Möt Crystal Reed (Allison)

  Möt Crystal Reed (Allison)

 • Möt Colton Haynes (Jackson)

  Möt Colton Haynes (Jackson)