Lady Gaga: Bröllopsplaner

Det går rykten om ett sommarbröllop för paret Lady Gaga & Taylor Kinney

Ok, vi har hört det förut men den här gången är vi beredda att tro på det. Enligt den brittiska tidningen The Sun så planerar hon och pojkvännen Taylor Kinney sitt bröllop. Skådespelaren Kinney sa redan i november förra året att han var säker på att Gaga är kvinnan i hans liv och att han vill skaffa barn. Snart.

Gaga började dejta sin skådespelare i september 2011 då han var med i hennes musikvideo Yoü And I. Ska de bli ett äkta brudpar nu? Enligt några av sångerskans vänner lär de båda ha lite ledig tid i juli. Läs artikeln om varför Lady Gaga sitter i rullstol >>> Gaga sitter fortfarande i sin gyllene rullstol även om man nu har sett henne resa sig upp och vandra iväg i high heels. Vi har fått rapport om att hon har gått till en yoga lektion för att stå i hundens och krigarens position (fast inte i high heels) så det känns som att hon snart är på scenen igen. Lady Gaga kommer definitivt att kunna dansa på en eventuell bröllopsfest i sommar!

Se musikvideor med Lady Gaga här >>>

Vi på MTV ser verkligen fram emot ett bröllop i Lady Gaga-stil, vilken dröm att frossa i allt från musikval till vilken (eller vilka) klänning(ar) bruden kommer att välja.

Torsdag, 04. April 2013