Jedward | What's Your Number?

  MTV kan exklusivt visa bilder och berätta om Jedwards kommande musikvideo

  Jedward var nyligen i New York och spelade in sin nya musikvideo What’s Your Number? De filmade själva och inspelningsplatserna har varit både Brooklyn och Times Square. Det blir en riktigt somrig ”All-America” video som vi ser fram emot.

  We Love making our own music videos. It means so much more to the fans, säger Edward under inspelningen.

  Se musikvideor med Jedward här >>>

  Bröderna John och Edward hoppas att videon kan släppas i slutet av månaden så att alla fans i världen kan få tillgång till den! Det är inte första gången som Jedward producerar sin egna video, Happens in the Dark, som är deras senaste video, spelades in i Canada. Den hade premiär på Canada Music Station Much Music och har just passerat 1 miljon visningar på You Tube på mindre än en månad!

  Jedward ser fram emot att släppa sin nästa video och vi på MTV har fått ta del av deras bilder exklusivt! Det här är de allra första bilderna från inspelningen av What’s Your Number? Glöm inte att tweeta dina frågor till Jedward, de kommer att spela in svaren i en film som vi visar här på hemsidan. Läs mer om det här >>> Här ser du vårt bildspel med en massa bilder av Jedward >>>

  Tisdag, 16. April 2013