Bieber | Believe tour

Högt upp i Globen kom han med sina vingar och den efterlängtade konserten började.

Hysterin kring Bieber fortsätter, fansen svimmar, skadas, skriker och gråter. Det lär till och med vara fans som försöker klättra uppför väggarna på Grand Hotel, där han bor, för att försöka få en glimt av sin idol.

På Aftonbladet.se kan man läsa att Bieber ringt efter en tatuerare för att få sin fjortonde tatuering. Det finns dock inga bildbevis på detta eftersom alla fick skriva på ett kontrakt om att inte visa tatueringen. Vi kan inte låta bli att tänka på de tappra fasadklättrande fansen, om de hade lyckats klättra till rätt fönster och kikat in så hade de fått se tatueringen före någon annan. I hela världen.

Till och med Bieber själv har reagerat på de svenska fansen och skriver på sitt Twitterkonto: Yeah my fans are passionate and maybe a little crazy. But they are my kinda crazy. #beliebers go hard. Love u

Justin Bieber är i Sverige för första gången och spelar i ett utsålt Globen tre kvällar i rad. Han passar också på att träffa några lyckliga fans i ”meet&greet” där de får kramar. Självklart har fansen som varit med om detta svårt att sätta ord på sina känslor. De vi har pratat med säger att det är svårt att förstå att han faktiskt är här och många tycker att det är som en film, kanske kommer de aldrig att förstå. De får tårar i ögonen och telefonerna skakar när de ska visa oss sina bilder.

Se vår playlist med Biebers bästa musikvideor >>>

Rykten om att Biebers ex-flickvän Selena Gomez följer med på turnén startade i Oslo och fortsätter när han nu är i Sverige. Man vet inte om de har en on/off-relation och om det verkligen är Selena eller om det är någon som liknar henne väldigt mycket.

Kolla in vårt bildspel över andra on/off relationer här >>>

Tisdag, 23. April 2013