Jack White får besöksförbud

White Stripes-stjärnans exfru vill inte träffas

Enligt Jack Whites exfru, den brittiska modellen Karen Elson, har den forne White Stripes-medlemmen under en lång tid skickat henne hotfulla mail, betett sig aggressivt och kallat henne förnedrande saker. Dessutom har ska Jack ha förbjudit deras två gemensamma barn att gå i samma skola som en ‘rivaliserande musikers’ barn samt trakasserat Karen då hon gått på en annan ‘rivaliserande musikers’ bröllop…

Situationen blev till slut så allvarlig att Elson fruktade för både sin egen och barnens säkerhet och nu har ett besöksförbud utfärdats mot Jack White. Paret har varit gifta sedan 2005, då deras något udda men romantiska bröllop hölls i en kanot på Amazonasfloden där de vigdes av en shaman. Romantiken räckte dock bara till 2011 då skilsmässopapprena lämnades in, och sedan dess har en lång och utdragen vårdnadstvist utkämpats mellan de två.

Och nu har alltså 38-årige Jack har förbjudits att ha någon som helst kontakt med Karen, förutom vad gäller att ta hand om barnen, 7 och 5 år gamla. Hur detta påverkar vårdnadstvisten vet man inte, men Whites våldsamma rykte (han har tidigare blivit dömd att gå en anger management-kurs) i kombination med besöksförbudet och hans nya nivå av storhetsvansinne vad gäller ‘rivaliserande musiker’ gör att det inte ser ljust ut för ‘Love Interruption’-sångaren.

Fredag, 02. Augusti 2013