Vilka artister kommer att slå igenom 2014?

  Vi har luskat fram tre artister som kan bli riktigt stora nästa år.

  “Det finns idag ungefär lika många band i musikbranschen som det finns sandkorn på en strand, men medan de flesta måste nöja sig med att uppträda hemma på den lokala puben eller skolfesten – eller för vännerna hemma i källaren – så finns det ett fåtal som faktiskt lyckas ta hem ett efterlängtat skivkontrakt. Men även då är de långt kvar till ett liv i rampljuset. För att hjälpa dem på traven lite så har vi listat tre artister som kan slå stort nästa år.

  Den engelske singer-songwritern Tom Odell har redan skapat en mindre hype i år med låten 'Another Love'. Låten var bland annat med i en mobilreklam och tog sig in på topp 20-listan i flera länder i Europa. Debutplattan från denna karismatiska musiker tog sig direkt in på plats nummer ett hemma i England. Vi har nog inte sett det sista av Tom Odell.

  Fans av smooth pop känner nog redan till den amerikanske sångaren Austin Mahone vid det här laget. Texasfödde Austin har redan turnerat som förband åt Taylor Swift och tog hem hela två priser på årets EMA för ‘Best Upcoming Talent’. Precis som Justin Bieber så blev Austin Mahone känd via YouTube, kanske blir han den nye Bieber 2014?

  Ni borde även hålla ett öga på Kid Ink. Rapparen från Kalifornien släppte sitt debutalbum ‘Up & Away’ redan 2012, men blev mer känd genom singeln ‘Show Me’ tillsammans med Chris Brown. Låten släpptes i september 2013 och tog sig snabbt in på topp 50 i Tyskland och England."

  Torsdag, 26. December 2013