Såhär upplevde stjärnorna 2013

  För Kanye West och Britney Spears var 2013 ett riktigt lyckat år. Men för andra kändisar gick det inte lika bra...

  Tolv månader kan förändra en människas liv. Ett nytt jobb här, en flytt där, ett till barn eller varför inte en vinst på lotto. För kändisarna är det så klart samma, även om deras förändringar är lite mer offentliga. 2013 var extra maxat för Justin Bieber, Kanye West och Britney Spears.

  Popstärnan Bieber har i detta nu, precis som sin kollega Miley Cyrus, hamnat i en ganska obekväm situation. I ett försök att bli av med helyllestämpeln och ta ett steg in i vuxenvärlden blev det inte riktigt som han hade tänkt sig. Istället skapade han stora rubriker gällande droger, klagomål från grannarna och besök på en bordell. 2014 kan väl egentligen bara bli bättre…

  Rapparen Kanye West har betydligt mindre att klaga på. För honom har 2013 varit ett riktigt lyckosamt år, både yrkesmässigt och privat. Hans album ‘Yeezus’ stormade in på plats nummer 1 i USA och England, och sålde till och med guld. Men inte nog med det – han blev pappa också. Fästmön Kim Kardashian födde parets första barn, en dotter, i juni 2013.

  Sångerskan Britney Spears har även hon haft ett bra år, med en överraskande lyckad comeback i bagaget. Efter att hon misslyckats med att hålla sig kvar i rampljuset under de senaste åren kom hon tillbaka med besked 2013, och världshiten ‘Scream & Shout’ blev en megasuccé mycket tack vare musikgeniet Will.i.am. För att toppa detta har hon även fått sin egen Las Vegas-show som kommer att rulla på i två år framöver. Britney Spears är en av årets absoluta vinnare.

  "

  Onsdag, 01. Januari 2014