Världens bästa nyårs-hotspots

  Kolla in platserna du borde fira nyår på minst en gång i livet

  “Hög musik, poppande champangnekorkar och sprakande fyrverkerier kan hittas nästan var som helst den 31 devember, men för en riktig partykväll utöver det vanliga är den rätta platsen för festligheterna A och O. Vi har hittat de bästa platserna att fira nyår på världen över, bara för er!

  Ett mer originellt alternativ till att fira nyår på Times Square i New York ligger bara några timmar bort från The Big Apple. I den kanadensiska staden Quebec börjar festen flera dagar tidigare med ‘The City Lights Festival’ som lyser upp hela staden från den 21:a december ända fram till årets sista dag. Den bästa festen hittar du på Grand Allée som huserar massvis av barer och klubbar.

  Vill du vara en av de första att ringa in det nya året kan kanske Sydney i Australien vara något för dig? En av de bästa festplatserna år efter år är Sydneys snygga operahus, där du serveras de godaste drinkarna och de grymmaste DJ:sen från Down Under. Men de eftertraktade biljetterna kostar en hel del…

  Om du inte känner för att åka runt halva jordkotet för att fira nyår men fortfarande vill ha det lite exotiskt har vi ytterligare ett grymt tips: Istanbul! Festerna i den turkiska metropolen blir större och större för varje år. Det bästa stället att kolla in fyrverkerierna på tolvslaget är på det legendariska torget Taksim Square, dricka ett par raki och sedan ge sig ut i klubbnatten.

  Har du vägarna förbi Tyskland kring nyår så tipsar vi om vår egna MTV NEW YEAR’S BASH som firas i Tysklands fyra största partystäder Berlin, Hamburg, Stuttgart och München. Där firar vi in det nya året med dunder och brak – drinkar ingår!"

  Tisdag, 31. December 2013