Tävling: Vinn en träff med The Fooo

Samla ord på MTV dagligen för en chans att träffa The Fooo backstage på Vertigo.

Tack för era bidrag! Det är många som har tävlat och vi arbetar nu på att gå igenom alla bidrag.


Tack till alla som har varit med och tävlat! Vi har nu processerat strax under tusen bidrag och den lycklige vinnaren är MOA från LUDVIKA!

MTV kommer att vara på plats och filma Vertigo på Skansen, något vi sen kommer att släppa exklusivt på webben. Syns då & tack till alla er som varit med och tävlat!


Alla Foooers i Sverige har nu chansen att vinna en exklusiv träff med The Fooo backstage under deras största spelning hittills. Den 13 Augusti kommer nämligen The Fooos superkonsert Vertigo att hållas på Skansen i Stockholm.

Tävlingsregler
Varje dag kan du samla nya ord genom att titta på tv-kanalen MTV. Varje ord räknas som ett poäng. Ett nytt ord visas slumpmässigt varje dag några gånger mellan kl 17:00-19:00 på MTV från 20:e juli till och med 3:e augusti. Den med mest poäng och bäst motivering vinner en träff med The Fooo och biljetter till deras Vertigo-konsert på Skansen. Det bästa är alltså att samla så mycket ord som möjligt innan man lämnar in sitt bidrag (sista ordet visas 3:e augusti). Sprider man orden via sociala medier så riskerar man att bli diskvalificerad. Det är anställda på MTV och The Fooos management som tar beslut om vinnare, beslutet kan inte överklagas. Eftersom det är hur grymt som helst vill vi filma vinnaren med sin kompis före, under och efter träffen. Detta kommer att kunna visas på MTVs kanaler.

The Fooo-dagen
Den 12:e augusti kommer vi att ha en hel dag fylld med The Fooo på MTV. Vi kommer även att visa ett exklusivt program “Meet The Fooo” med dokumentära klipp där killarna i bandet ger sina personliga kommenterar kring klippen. The Fooo-dagen ser du på MTV den 12:e augusti.

Pris
- En träff med The Fooo för dig & en vän backstage på Vertigo, Skansen, den 13 Augusti. Detta filmas och kommer att kunna visas på MTVs kanaler.
- Två biljetter till konserten Vertigo på Skansen 13:e augusti.
För allmänna tävlingsregler, läs här!

Söndag, 20. Juli 2014