Bieber är varken pappa eller förlovad - än så länge

Kommer du ihåg en tjej som heter Mariah Yeater? Hon anklagade Justin Bieber för att vara pappa till hennes son Tristyn. Hon påstod att hon blivit gravid under Biebers turné 2010 men det var såklart inte sant. För att allt skulle lugna ner sig gick Bieber

Kommer du ihåg en tjej som heter Mariah Yeater? Hon anklagade Justin Bieber för att vara pappa till hennes son Tristyn. Hon påstod att hon blivit gravid under Biebers turné 2010 men det var såklart inte sant. För att allt skulle lugna ner sig gick Bieber med på att lämna blodprov för ett DNA-test som visade att han INTE var pappan.

Senare berättade Robert Powell, som var Mariahs ex, att han var pappan till Tristyn. Nu har det gått flera månader och Bieber har hunnit göra så mycket att man kan tänka sig att det är totalt bortglömt. Så är det inte. I lördags skrev tonårsidolen ett meddelande riktat till Mariah Yeater på twitter :

“Dear mariah yeeter…. we hav never met… so from my heart I just wanted to say….,” därefter la han upp en video med Sacha Baron Cohens karaktär Borat som säger “You will never get this” om och om igen.

Som förklaring till detta säger Bieber “I’d just like to say, basically, that none of those allegations are true. I know that I’m going to be a target, but I’m never going to be a victim”.

I Biebers liv kretsar endast Selena Gomez fast trots alla förlovningsrykten på senaste tiden så säger de att det endast är rykten. Fina är de i allafall:

Måndag, 23. April 2012