One Direction byter inte namn

One Direction står för att de inte vill byta namn trots stämningen av det amerikanska bandet med samma namn. Det spelar ingen roll hur många bra namnförslag pojkbandet har fått in så tycker de ändå bäst om One Direction vilket faktiskt väldigt många fans

One Direction står för att de inte vill byta namn trots stämningen av det amerikanska bandet med samma namn. Det spelar ingen roll hur många bra namnförslag pojkbandet har fått in så tycker de ändå bäst om One Direction vilket faktiskt väldigt många fans håller med om.

Zayn Malik och Harry Styles berättade för en australienska journalist att de tänker fortsätta använda namnet som de tog när de var med i The X-Factor 2010.

Journalisten frågade om de inte var tvungna att byta namn och då svarade Zayn: “No”. Han frågade då om det var ett officiellt “no” och då svarade Zayn: “Yes”. Då hoppade dock Harry in: “We don’t know. No. We will not be changing our name.” Och när journalisten frågade vad som skulle hända nu förklarade Zayn: “We don’t know, but we’re not changing our name.”

Det amerikanska bandet har tydligen rättigheter för namnet sedan 2011 men påpekar att de har spelat och använt namnet sedan 2009, det brittiska pojkbandet har som vi tidigare nämnt tagit namnet 2010.

Onsdag, 18. April 2012