Måste One Direction byta namn?

OMG - vi hoppas att du inte har tatuerat in One Direction. Nu har nämligen det brittiska pojkbandet blivit stämda på $ 1 miljon av ett amerikanskt band med samma namn. Sedan en månad tillbaka har de förhandlat fram och tillbaka utan resultat. One Direc

OMG – vi hoppas att du inte har tatuerat in One Direction. Nu har nämligen det brittiska pojkbandet blivit stämda på $ 1 miljon av ett amerikanskt band med samma namn. Sedan en månad tillbaka har de förhandlat fram och tillbaka utan resultat.

One Direction (från UK) sattes ihop av Cowell efter att de varit med i X-Factor. Båda grupperna har fem medlemmar. Så på det viset är banden ganska lika.

Det kan bli svårt för det amerikanska One Direction-bandet att bevisa att de skadats av uppmärksamheten eftersom bandet har fått sälja mer och intresset för deras musik har ökat pga det förvirrande missförståndet. Annars hade man kanske inte noterat att det amerikanska bandet överhuvudtaget fanns.

Nu diskuteras det om ett eventuellt namnbyte. Om man tittar på musikhistorien så avråder man från ett namnbyte och framförallt då man har nått stora framgångar som det brittiska pojkbandet har gjort.

Kolla in det brittiska One Direction bandets musikvideor här.

Torsdag, 12. April 2012