RJ Berger" stjärnan Paul Iacono

"The Hard Times of RJ Berger"-stjärnan Paul Iacono har nyligen twittrat om att han är homosexuell och att det inte är så lätt att berätta eller att förstå vad man egentligen känner. När han var tonåring (inte så länge sen med tanke på att han är 23 år) sa

“The Hard Times of RJ Berger”-stjärnan Paul Iacono har nyligen twittrat om att han är homosexuell och att det inte är så lätt att berätta eller att förstå vad man egentligen känner.

När han var tonåring (inte så länge sen med tanke på att han är 23 år) saknade han någon likasinnad som förstod alla förvirrade tankar kring sexualiteten. Nu när han har landat lite mer i vad han själv känner vill han gärna dela med sig av sina tankar till andra och vara den förebild han själv saknade.Just nu spelar han i en serie för MTV som handlar om just heterosexualitet – homosexualitet. Därför är det kanske inte konstigt att Paul väljer att berätta om sin egen sexualitet och han passar också på att dela med sig av sina erfarenheter från sin uppväxt.

“Jag växte upp i en gammeldags italiensk familj med starka traditioner. Jag försökte komma ut flera gånger som 13-14 åring men blev hela tiden nedtryckt.”
Det tog flera år innan Paul berättade för sin familj__."Jag har insett att jag är bisexuell, jag attraheras av tjejer men jag attraheras ännu mer av killar så jag identifierar mig som en “gay man”.__ Paul berättar att han kände sig förvirrad, det dröjde ända till han var 18 år innan han berättade för sin mamma och när han var 20 år berättade han för sin pappa.“Jag hade ingen att se upp till när jag var yngre, jag fick leta efter likasinnade. Jag är glad att få vara den personen så att yngre inte behöver växa upp och vara rädda för sin sexualitet, det ska inte vara något problem.”

Torsdag, 12. April 2012