Lady Gaga till Sverige

Lady Gaga har äntligen släppt datum för sin turné i Europa. Det är många små monster som längtar till fredag 20 april då biljetterna släpps. Lady Gagas turné "The born this way ball" har premiär i Seoul i Sydkorea den 27 april. Till Sverige kommer hon

Lady Gaga har äntligen släppt datum för sin turné i Europa. Det är många små monster som längtar till fredag 20 april då biljetterna släpps.

Lady Gagas turné “The born this way ball” har premiär i Seoul i Sydkorea den 27 april. Till Sverige kommer hon 30 augusti, då lär hon och alla små monster lyfta hela Globen i Stockholm.

Det är tredje gången Lady Gaga kommer till Sverige (Globen 2010 och Gröna Lund 2009). Om du inte har möjlighet att komma till Stockholm så gör hon flera spelningar i Europa, bl a Helsingfors 27 augusti och Köpenhamn 2 september.

Vi ser fram emot premiären den 27 april men än så länge har Lady Gaga lovat att spela låtar från sitt senaste album “Born this way” samt tidigare album “The fame” och “The fame monster”. Hon säger att "turnén är en elektro-metal-pop-opera. En saga om en början, om skapandet av ett kungadöme av berömmelse. Om hur vi föddes och hur vi kommer att dö firande.

Kolla in bilder från Lady Gagas fantastiska karriär och underbart designade kläder och lyssna på de mest populära musikvideorna

Tisdag, 10. April 2012