Beyoncé - osminkad och privat

Det finns tillfällen när du är extra tacksam över internet (ja, det har ju inte alltid varit självklart).. Hittills har vi faktiskt inte fått ta del av så mycket från Beyoncés privatliv – så vi vet ju inte om det verkligen är så spännande. Förra året f

Det finns tillfällen när du är extra tacksam över internet (ja, det har ju inte alltid varit självklart).. Hittills har vi faktiskt inte fått ta del av så mycket från Beyoncés privatliv – så vi vet ju inte om det verkligen är så spännande.

Förra året firade Beyoncé sin personliga lycka över graviditeten helt offentligt. Hon meddelade glädjenyheten på vår VMA-gala. En månad efter födseln visade de själva upp sina första bilderna på dottern Ivy Blue Beyoncé över nätet.

Lyssna på Beyonce >>

Sångerskan verkar ha blivit vän med Internet nu eftersom hon visar sig och sitt liv så öppet som aldrig tidigare. På parets Tumblr konto, visar hon sig själv utan smink och de delar sina personliga semesterbilder med världen. Så “naturlig” har vi aldrig sett Beyonce.

Vi gillar att det är naturligt galna och roliga. Självklart vill vi dela med oss av bilderna. Här är ett urval av de bästa:

Fredag, 06. April 2012