Hänsynslöse Justin Bieber fick sitt straff i tisdags

Det är allmänt känt att Justin Bieber älskar att skämta men hjärtekrossaren gick lite för långt när han la upp ett telefonnummer på Twitter som fick lagliga följder. Telefonnumret som Bieber la upp på Twitter saknade den sista siffran, han uppmanade si

Det är allmänt känt att Justin Bieber älskar att skämta men hjärtekrossaren gick lite för långt när han la upp ett telefonnummer på Twitter som fick lagliga följder.

Telefonnumret som Bieber la upp på Twitter saknade den sista siffran, han uppmanade sina followers att ringa till honom “Call me right now.”

Bieber har ca 19 miljoner followers som desperat försökte gissa den sista siffran. Två personer från Texas blev tydligen nedringda av Beliebers dygnet runt.

Bieber tog bort telefonnumret från Twitter men fansen fortsatte att ringa. En äldre kvinna, Dilcie och en man, Kent, anser att Biebers skämt var hänsynslöst eftersom hans fans fortfarande försökte ringa till honom på deras telefonnummer. De har tagit kontakt med en advokat för att reda ut skadan.

Advokaten berättar att Dilcie och Kent fick över 1000 telefonsamtal dygnet runt och att de kräver kompensation för alla problem som de fått pga Biebers hänsynslösa skämt.

De har också sagt att Bieber kan lösa tvisten genom att be om ursäkt, skänka konsert biljetter och pengar. Dessutom vill Kent få stöd till sitt framtida online projekt.

Det är inte första gången Bieber balanserar på lag-gränsen. Två exempel är att han med en hårsmån aldrig blev arresterad efter att 2010 ha kastat vattenballonger som träffade en polis och alldeles nyligen spelade han in MTV-programmet Punk’d där han övertygar country-sångerskan Taylor Swift att hon precis sprängt en båt med ett brudpar ombord.

Bieber har dock redan fått ett “straff” då hans Twitter-konto blev hackat i tisdags. Någon hade loggat in på Biebers konto och skrivit det sjuka inlägget: “19 million my ass. Biebermyballs.” Hackaren unfollowed även flera av Biebers vänner. Det var ändå konstigt att inte hackaren gjorde en större skada, t.ex. lovat bort konsertbiljetter till sina 19 miljoner fans och länka till en sida med virus.

Kanske Bieber ska börja tänka på vilka skämt han lägger ut till sina 19 miljoner fans.

Torsdag, 29. Mars 2012