Stjärnornas fulaste jultröjor

Traditionen som vi älskar att hata är här för att stanna. Vi pratar såklart om kändisarnas fulaste jultröjor.

Kändisarna i denna lista brukar oftast klä sig snyggt och stilrent, men kring jul är allt tillåtet. Så länge det är fult. Vare sig det rör sig om glitter i överflöd, trashiga motiv eller smaklös design – Ariana Grande, Taylor Swift och Justin Bieber är bara några av de stjärnor som är med och slåss om det prestigefyllda priset “julens fulaste tröja”.

Jultröjorna i denna kategori ser i alla fall mysiga ut. Och vi måste erkänna att de faktiskt är ganska söta. Särskilt när de sitter på hans majestät Prins George. Christina Aguilera ser inte heller helt pjåkig ut i sin faktiskt ganska heta tröja. Och Pharell Williams lyckas se stylish ut i ett kitchigt renmotiv. Även Queen Bee lyckas bära upp sin juloutfit med råge, iklädd en röd tröja med sitt eget namn på i videon till nya singeln ‘7/11’. Precis som Taylor Swift, som dock även till vardags brukar pendla mellan stilfullt och nördigt. Inte heller Katy Perry gör bort sig när hon i full julmundering poserar bredvid självaste jultomten.

Om du fortfarande inte har lagt vantarna på en egen jultröja är det hög tid att börja planera så att du hittar ett praktexemplar tills nästa jul. Tänk more is more, mest glitter vinner, ju kitchigare desto bättre och du är på god väg. Fulast tröja vinner!

Onsdag, 24. December 2014