4 saker du bör veta om Catfish säsong 4

Här är 4 saker att hålla koll på innan säsongspremiären av Catfish på söndag.

Söndag kl 18:05 är Catfish tillbaka för att hjälpa de som vill ta reda på sanningen om sin onlinekärlek. Baserat på trailern kommer detta bli den mest chockerande säsongen hittills. Vi har samlat 4 fakta du bör veta innan premiären av säsong 4:

1. Max håller på att regissera filmen ‘We Are Your Friends’ med Zac Efron
Så därför kommer Max vara frånvarande de fem första avsnitten av säsongen. Under tiden kommer några kändisgäster hoppa in: Youtubern Tyler Oakley, Charlamagne från MTV:s serie Guy Code, artisten Angel Haze, Miss Teen USA-vinnaren Cassidy Wolf och skådespelaren Alex Shaffer.2. Nev har berättat för MTV att säsong 4 av Catfish är första gången han varit singel sedan serien började.
Här kan du läsa artikeln.

3. Tv-serien är baserad på en personlig berättelse.
Nev gjorde en dokumentär där vi fick följa hans förhållande med modellen Megan som han träffat på Facebook, som sedan visade sig vara en helt annan person. Dokumentären fick väldigt mycket uppmärksamhet och MTV bestämde sig för att förvandla det till en tv-serie. Se trailern för dokumentären här:4. Catfish har anklagats för att vara fejk.
Huffington Post skrev en gång: ‘Några deltagare i serien berättade att deras onlinerelationer aldrig var romantiska och några hade fått händelseförloppet förvrängt.’ Självklart sker det viss redigering i efterhand för att ge avsnitten bättre flyt, men vi kan bekräfta att Catfish är the real deal.

Lördag, 07. Mars 2015