MTV Movie Awards 2015: Gästlistan

Lineuppen inför årets filmgala i helgen blev precis ännu bättre.

Snart är det dags att dela ut guldpopcorn till filmerna och scenerna som förtjänar det mest. Och till varje stor fest så vill man ju ha trevliga gäster. Good news: årets line-up till MTV Movie Awards 2015 blev precis ännu bättre. Förra årets programledare Rebel Wilson kommer att ansluta med sina BFFs Brittany Snow, Anna Camp och Hailee Steinfeld och presentera en exklusiv sneak peek av den kommande uppföljaren till Pitch Perfect. Fallout Boy kommer att också att vara på plats och uppträda med en låt från deras senaste album American Beauty/American Psycho.

Generation Award-vinnaren Mark Wahlberg, supermodellen Cara Delevigne och The Fault in Our Stars egna Nat Wolf kommer även att vara på plats och dela ut pris.
Och i år så går Generation Award-priset till självaste Robert Downey Jr. som även kommer bjuda på en smygtitt av hans senaste film ‘Avengers: Age of Ultron’. Kevin Hart, Shailene Woodley, Resse Witherspoon, Vin Diesel och Sofia Vergara kommer också vara en del av den stora festen.

Se MTV Movie Awards LIVE natten mot 13 april klockan 01:30.
Repriser följer hela veckan ut: www.mtv.se/guide.

Tisdag, 07. April 2015