Vi behöver dig på MTV EMA 2015!

Är du en av talangerna som ska hänga med oss till EMA i Milano? Var med och tävla om chansen här.

Den 25 oktober är det dags för en av årets största musikhändelser – MTV EMA! Programmet livesänds från Milano och den här gången letar MTV Breaks efter nya talanger som ska följa med och hjälpa till bakom kulisserna.

Vi söker:
En reporter för sociala medier
En grafisk designer
En makeupartist
En fotograf

Förutom att få chansen att visa världen din kreativa förmåga kommer varje vinnare även få:
- En mentor under eventet och uppföljningsmöte efter eventet
- Ett inslag av sitt arbete sänt på MTV
- Resa till Milano samt boende

Läs mer om tävlingen och hur du deltar här nedanför!

Om du vill tävla om denna grymma chans och kickstarta din karriär så måste du lämna in ditt bidrag innan 11 september 2015. Du måste vara 18 – 26 år, tillgänglig mellan 21 – 26 oktober 2015, kunna resa utomlands, och inte jobbat professionellt inom det valda området. Läs de fullständiga villkoren här.

Reporter för sociala medier
Är du besatt av sociala medier? Vi letar efter någon som kan dela EMA-upplevelsen till fans runtom i världen genom att upptäcka, fånga och dela speciella ögonblick från backstageområdet. Du måste veta vad våra följare älskar, vara superkunnig på sociala medier och kunna använda mobilen för att skapa det bästa innehållet – allt medan du jobbar live på ett av världens största musikevenemang.

Vad du behöver göra:
Visa oss de bästa ögonblicken från din dag i en 15 sekunder lång Instagram-video. Ladda upp den till ditt Instagramkonto tillsammans med hashtaggarna #MTVBreaks och #EMADigital. Kom ihåg – vi kan inte se ditt bidrag om ditt konto är privat.

Grafisk designer
Har du ett öga för design och vet vad som kan göra EMA ännu mer unikt? Vi letar efter någon som ska hjälpa det grafiska teamet skapa fantastiska mönster som funkar framför kameran. Du måste vara tillgänglig i september och utveckla idéer med teamet via e-mail och finnas tillgänglig på helgerna. Förutom att se ditt arbete under EMA får du också mentorskap från byrån som skapar EMA:s unika look.

Vad du behöver göra:
Vi vill se vad du skulle ha gjort om du hade utformat årets vinnarkuvert. Med hjälp av årets EMA logo (ladda ner den här), vill vi att du återskapar kuvertet på ditt sätt. När din design är färdig, posta den på din personliga Twitter eller Instagram tillsammans med hashtaggarna #MTVBreaks och #EMADesign. Kom ihåg – vi kommer inte kunna se ditt bidrag om ditt konto är privat.

Makeupartist
EMA:s makeup-team letar efter en kreativ person med ett öga för dramatiska nyskapande looks. Vinnaren kommer hjälpa till med allt ifrån EMA-inspirerade moodboards till att lägga makeup på dansarna innan de går på scenen. Det är viktigt att ha goda kunskaper i engelska eftersom det är full fart bakom kulisserna.

Vad du behöver göra:
Vi vill se ditt moodombord på temat ‘Fantasi och Surrealism’. Gå in på Pinterest eller någon annan sida för att dela bilder, och visa oss dina visuella referenser, former, färger och koncept knutna till detta tema. Det ska vara en idé som kan inspirera ett helt makeup-team. När du har gjort din moodboard, tweeta oss länken med hashtaggarna #MTVBreaks och #EMAmakeup. Kom ihåg att vi inte kan se ditt bidrag om din profil är privat.

Fotograf
Har du fått grymma skills bakom kameran? Vi söker en fotograf som ska hänga med till Milano och ta fantastiska bilder under EMA röda mattan och alla MTV Breaks händelser.

Vad du behöver göra:
Vi vill så se hur bra du är på att fånga spänningen och energin som kommer att vara på EMA. Så, ta en bild som visar en av de mest spännande ögonblicken i ditt liv och ladda upp den på Instagram tillsammans med hashtaggarna #MTVBreaks och #EMAPhotographer. Kom ihåg – vi kommer inte att kunna se bilden om ditt konto är privat.

Så go go go – och LYCKA TILL!

Torsdag, 20. Augusti 2015