Rebecca Stella: Galareporter MTV EMA

Rebecca Stella, programledare, TV-profil och designer, kommer att vara MTV:s galareporter och rapportera direkt ifrån MTV EMA i Milano.

MTV EMA hölls för första gången 1994 och når fans världen över. Inför galan har många av priserna röstats fram av publiken och i år är Zara Larsson, Avicii, The Fooo Conspiracy, Tove Lo och Alesso nominerade. "Här ":http://se.mtvema.com kan fansen rösta på sin favoritartist. Galan sänds live världen över söndagen den 25 oktober från kl 20:00, från Mediolanum Forum i Milano. Superstjärnan Ed Sheeran och skådespelerskan Ruby Rose är årets värdpar för galan.

TV-profilen, programledare och designern Rebecca Stella kommer att vara årets galareporter och rapportera för MTV från MTV EMA i Milano. Stella kommer att finnas på plats på röda mattan och möta superstjärnorna för live-intervjuer och kan även dela med sig av behind the scenes material. Du kommer att kunna följa Rebeccas galahelg på nära håll här på mtv.se. Det kommer att vara stjärnspäckade dagar i Milano fyllt av musik, galastämning och galna fester.

Onsdag, 14. Oktober 2015