Chelsea Houska och Cole DeBoer ska gifta sig – se ringen här!

Teen Mom 2-stjärnan är redo att säga 'I do'.

Gåshuden slog precis till REJÄLT. Chelsea Houska, som vi följt sedan allra första säsongen av Teen Mom 2, ska gifta sig!

Jag är otroligt glad och det känns bra att äntligen få familjen som jag alltid velat ha,’ berättar Chelsea exklusivt för MTV.
Chelsea och Cole DeBoer träffades på en bensinmack och började dejta i augusti förra året. Den blivande Mrs. DeBoer delade med sig av den stora nyheten på Instagram igår:Så hur gick frieriet till?
Cole tog mig till en särskild plats i skogen där han hade satt upp bilder längs träden,’ säger Chelsea. ‘Bilderna var av honom och jag och på oss alla tre som familj.

Och Chelseas dotter Aubree var superpepp: ‘Cole frågade Aubree om det var okej att han gifte sig med hennes mamma. Aubree sa genast ja och blev jätteglad och gav honom en stor kram,’ säger Chelsea.Första gången jag såg Cole, innan vi ens hade pratat, så gick jag hem och berättade för min vän Chelsey att jag precis hade sett killen jag ska gifta mig med,’ berättar Chelsea.

Och paret har redan en idé om hur bröllopet ska se ut.

Cole och jag gillar verkligen hösten, så omkring där. Ceremonin kommer att vara liten och intim med våra familjer och närmaste vänner.

För att fira, kolla in en liten throwback från avsnittet där Cole flyttar in hos Chelsea och Aubree här nedanför. Grattis till förlovningen Chelsea & Cole!
Torsdag, 19. November 2015