Selena Gomez avslöjar om hon skulle dejta Zayn Malik

Stjärnan snackar kärlek och Zayn-rykten i ny intervju.

I oktober genomförde MTV News en omfattande (och viktig) jakt efter årets Homecoming King & Queen. Miljontals röster och tre ronder senare hittade vi våra kungliga fan-favoriter: Selena Gomez och Zayn Malik.

Nu verkar det som om vår regerande drottning har ett och annat att säga om kungen – och ifall det finns något hopp för Zelena i framtiden.I senaste numret av InStyle UK avslöjar Selena att dejting inte alltid är så lätt för henne. Nyligen sågs hon tillsammans sitt ex Justin Bieber, som även sjöng för henne på en hotellbar den kvällen. Angående Justin säger hon: ‘Jag är bara trött på att prata om det. Jag tänkte aldrig att mitt liv skulle bli en skvallerartikel.’

I intervjun erkänner även 23-åriga stjärnan att hon ibland skäms över att se yngre ut.
Jag hatar det. Det är svårt och jag tycker det är konstigt att en kille har googlat mig innan vi träffats, och det har hänt,’ säger hon. ‘Jag känner att jag ser ut som 16 ibland, vilket är en besvikelse eftersom jag skulle älska att dejta äldre killar.

Men det verkar som om hon skulle göra ett undantag för någon lite yngre. Vem, undrar du? Jo, Zayn Malik, den 22-årige föredetta One Direction-medlemmen som nyligen gav oss hjärtklappningar med en viss intervju i tidningen Fader.

När InStyle UK flyttade samtalsämnet till Zayn avslöjade Selena vad som skulle hända om han frågade ut henne på dejt.

Om han skulle fråga ut mig på en dejt, så skulle jag synas med honom,’ säger hon. ‘Skojar bara… men skojar inte.’

Lite kryptiskt kanske. Men Selena la märke till att han började följa henne på Twitter i augusti (vissa fans var helt säkra på att han flirtade). Det låter som att hon skulle kunna vara öppen att dejta Z om han frågade – och om de där Zayn-Gigi-ryktena inte är sanna, förstås.

Lördag, 28. November 2015