Här hånglar Charlotte upp Gaz ute i London

Vårt Chaz-hjärta smälter.

Charlotte Crosby och Gary Beadle chockade många Geordie Shore fans i måndags när de kysste varandra på Holly Hagans Snapchat. Nej, vi har inte rest tillbaka i tiden. Det hettade till mellan exen på en nattklubb i London och på väg ut från nattklubben fångades dom på bild när dom höll varandra i handen.

Efter klubbandet och hånglandet checkade dom in på ett hotellrum och fortsatte underhålla oss med Snapchats-videos. Men det slutade inte där. Igår kväll kysstes dom framför kamerorna ute i London. Se bilderna här ovanför!

Duon postade en YouTube-video tidigare i veckan där Charlotte intervjuar Gaz om deras ‘status’. Gaz säger: ‘Me and Charlotte are in a really great place. We’re both single and going to have a little bit of fun. What’s the harm in that? You know what I mean? There’s no harm in that.Efter 11 säsonger av Geordie Shore med många break-ups & make-ups, är de flesta tittare ändå ganska säkra på att Gaz och Charlotte är själsfränder. Vad tror ni? Har vi en officiell Chaz-reunion på gång?

>>> Se senaste avsnittet av Geordie Shore här.

Torsdag, 10. December 2015