MTV Breaks: Vill du dj:a på Isle of MTV Malta?

Vi söker en dj till sommarens fest på Malta.

Hallå där! Ja, du – framtidens grymmaste dj! Vi letar efter DIG.

Har du den kunskap, talang och passion som krävs för att spela inför tusentals människor, men behöver någon som kan ge dig chansen att visa vad du går för?

Då har du tur för MTV Breaks är tillbaka och letar efter en dj som ska hänga med till Isle of MTV Malta.

Den 28 juni i år firar Isle of MTV Malta 10-årsjubileum. Festen kommer att bli den största NÅGONSIN, och vi vill ta med oss den bästa dj:n på äventyret.

Vi erbjuder en talangfull dj chansen att få dela scenen med de stora stjärnorna på Isle of MTV Malta. Vinnaren kommer få visa upp sin talang för publiken och spela ett kort set för att kickstarta kvällen.

Du får även Club MTV dj:s R3WIRE och Varski som dina mentorer – två dj-legender som kommer att dela med sig av alla tips och tricks du behöver för att lyckas.

Utöver flyg och hotell kommer vi även filma hela din upplevelse för MTV Breaks och delar av din berättelse kommer sändas på MTV-kanaler över hela världen.

Så tävlar du
Omgång 1: Vi vill veta varför vi ska välja just dig som MTV Breaks-DJ. Gå in på Twitter eller Instagram och berätta för oss varför du är rätt person att spela på Isle of MTV Maltas scen. Se till att du hashtaggar ditt bidrag med #MTVBreaksDJ.

Om du går vidare till andra omgången kontaktar vi dig.

Omgång 2: Det är dags att ge oss ett smakprov på vad du kan bidra med på Isle of MTV Maltas scen. Skicka en 10 minuter lång minimix via e-post med dina bästa låtar, så ringer vi dig för att fråga mer om dig och din stil.

Om du är redo att spela för Isle of MTV-publiken så ska du skicka in ditt bidrag senast den 9 maj 2016. Du måste vara 18–26 år och tillgänglig 25–29 juni, och du får inte ha någon professionell erfarenhet inom branschen… än.

Läs dom fullständiga villkoren här.

Tisdag, 12. April 2016