Charlotte Crosby bekräftar att hon tar en paus från Geordie Shore

Se Charlottes känslosamma uttalande här.

Inspelningen av Geordie Shore säsong 13 är i full gång i Spanien och hela gänget – inklusive Gaz Beadle – är på plats. Men nu bekräftar Charlotte att hon tar timeout från serien.

Inför finalen av Geordie Shore: Big Birthday Battle skrev hon på Twitter: “det här blir sista gången ni ser mig i Geordie Shore”.I en exklusiv intervju med MTV berättar Charlotte: "Jag ska inte ljuga. Dom senaste månaderna har varit svåra, minst sagt. Jag har alltid sagt att jag skulle vara med i Geordie Shore till slutet, men livet kan störa ens planer och ibland ger “himlen” tecken för att hjälpa oss att hitta olika vägar."

Charlotte fortsätter: "Jag kommer inte att gå in på detaljer, men jag ville bara säga ett stort tack till alla på MTV för att ge mig en sån fantastisk möjlighet i Geordie Shore. Till alla deltagare och crew – ni är bäst!

Jag har fått vänner för livet, delat några oförglömliga upplevelser och har minnen som ingen någonsin kan ta ifrån mig. Tack också, från djupet av mitt hjärta, till alla fantastiska fans som har stöttat Geordie Shore och mig från början.

Jag är väldigt glad över framtiden och – oroa er inte – det här är inte det sista du ser av mig på MTV. Jag jobbar på en stor ny idé med teamet där och kommer alltid att vara en i ‘familjen’."

Vi har fortfarande inte riktigt smält nyheten.

Charlotte har varit med i Geordie Shore sen allra första början och fans har följt hennes on-off-förhållande med Gaz Beadle säsong efter säsong.

Charlotte drabbades tragiskt nog av utomkvedshavandeskap med Gaz barn för några veckor sedan. I en hjärtskärande intervju med Heat magazine berättade hon hur det har påverkat hennes relation med Gaz.

Producenterna bakom Geordie Shore har bekräftat: “Efter att ha gått igenom en oerhört svår tid i sitt personliga liv nyligen, har Charlotte valt att ta en paus från Geordie Shore.”

Vi stödjer hennes beslut och vill tacka Charlotte för alla skratt och MORTAL moments hon gett oss under åren.

MTV jobbar med Charlotte på andra nya och spännande projekt och hon vet dörren står öppen för henne att återvända till Geordie Shore när som helst.

I en intervju med Heat Magazine berättar Charlotte: "Marnie kan inte fatta det. Hon säger hela tiden, ‘Kommer du aldrig tillbaka? Ta en paus så kan du komma tillbaka’ Jag säger bara, “Aye, jag ska tänka på det.”

Ta all tid du behöver, Char. Familjen kommer välkomna dig med öppna armar (och en flaska vin ) när du är redo.
Onsdag, 22. Juni 2016