Vi söker Sveriges nästa stora influencer i On Fleek

Ellen Bergström är programledare för vårt nya program, On Fleek, där vi är på jakt efter Sveriges nästa stora influencer.

I MTVs nya program On Fleek så ska radioprofilen och skådespelaren Ellen Bergström hitta Sveriges nästa stora influencer. Till sin hjälp har hon experter och profiler inom fem olika områden: Musik, Träning, Mode/Styling, Humor och Entrepenörskap.

I varje avsnitt får Ellen hjälp av en expert och tillsammans träffar de tre tävlande inom området. Experterna ger sina tips och råd om vad som krävs för att lyckas i den digitala världen och hjälper Ellen att välja vinnare inom varje tema. Deltagarna får chansen att göra sitt yttersta för att visa sina färdigheter för experterna och programledaren. I varje program koras en vinnare, som sedan går vidare till den stora finalen i det avslutande programavsnittet. I finalen får deltagarna utmaningar, i kampen om att bli MTVs nya influencer.

I säsongens första avsnitt tar Ellen Bergström hjälp av DJ-duon Vigiland samt Molly Petterson Hammar för att hitta Sveriges bästa virala musikstjärna.

Medverkande experter:
· Vigiland, DJ-duo med hitar som ”Shots & Squats”, ”UFO” och ”Pong Dance”
· Molly Petersson Hammar, Idol-deltagare och tävlande i Melodifestivalen
· Hanna Modig, Instagram- och träningsprofil
· Angelicka Blick, bloggare och modeprofil
· Klas ”Claerence” Eriksson, komiker och YouTube-stjärna
· Anton Granlund, Entreprenör

Hashtag:
#MTVOnFleek

On Fleek har premiär torsdagen den 13 oktober kl. 20.00 på MTV.

Tisdag, 27. September 2016