Se Selena Gomez känslosamma tacktal på AMA

Stjärnans tacktal är något alla borde höra.

Selena Gomez återvände till rampljuset i natt på American Music Awards.

Stjärnan, som lider av inflammationssjukdomen lupus, ställde in sin Europaturné i somras efter att ha drabbats av ångest, panikattacker och depression. I augusti meddelade hon att hon skulle ta en paus från karriären för att fokusera på sin hälsa.

I natt dök hon upp på American Music Awards och vi kan lova att inget öga var torrt när hon lämnade scenen. När sångerskan vann priset för årets kvinnliga pop/rockartist tog hon tillfället i akt att berätta om sin kamp i ett känslosamt och inspirerande tacktal.

– Jag tror jag kan säga att många av er vet mycket om mitt liv vare sig jag gillar det eller inte. Och jag var tvungen att sluta. Jag hade allt och jag var helt trasig inombords. Jag höll ihop och svor att jag aldrig skulle svika er, men jag höll ihop för mycket och svek mig själv, sa Selena Gomez.

Hon tackade även sina fans för deras stöd.

– Jag försöker inte få ert godkännande, jag behöver det inte längre. Det enda jag kan säga från botten av mitt hjärta är att jag är så tacksam över att har möjlighet att dela med mig av vad jag älskar varje dag med människor som jag älskar. Och jag måste säga tack till mina fans för ni är så jäkla lojala. Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna er. Men om du är trasig behöver du inte fortsätta vara det.

Se hela talet här nedanför.Måndag, 21. November 2016