Ridiculousness

Rob Dyrdek är programledare för en tv-serie som visar klipp från internet tillsammans med sina kändis-bisittare Sterling “Steelo” Brim och Chanel West Coast.
  • Ridiculousness #1007

   Ridiculousness

   I detta nya specialavsnitt av "Ridiculousness" handlar allt om barn! Rob, Steelo och Chanel hyllar nästa generation genom att dricka "Go go juice", hamna mitt i en "Småtromb" och gå med i "Barnklubben".

  • Ridiculousness #1008

   Ridiculousness

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" får Rob, Steelo och Chanel sällskap av rapparen G-Eazy för att lära sig "Ensamtidens faror", njuta av "Nästan det goda livet" och uppleva smärtan i att "Smaka på dissen".

  • Ridiculousness #1009

   Ridiculousness

   I ett rykande färskt "Ridiculousness" hälsar "Stranger Things"-stjärnan Gaten Matarazzo på hos Rob, Chanel och Steelo för ett läskigt specialavsnitt där de får se "Ren skräck", känner "En smak av döden" och försöker undvika "Demogorgoner".

  • Ridiculousness #1010

   Ridiculousness

   I ett rykande färskt "Ridiculousness" ska Rob, Chanel och Steelo ta sig an fejka nyheter i "Video, annars tror ingen dig", beskriva glädjen med "Gruppgasm" och se vad som händer när man får för mycket melatonin i "Melatonisk".

  • Ridiculousness #1016

   Nerdiculousness

   Detta nya avsnitt av "Ridiculousness" tillägnas de smarta människor som gör världen lite bättre. Rob, Steelo och Chanel ser på mindre kända "Nördprestationer", vetenskapens mörka sida och testar saker med "Försök och fasa".

  • Ridiculousness #1017

   Bro-diculousness

   I detta specialavsnitt av "Ridiculousness" hänger Rob, Sterling och Chanel med grabbarna och ser världen i "Bro-Motion", får veta vad det är att "Brorsasäkra" och studerar det nära bandet i "Vi litar på brorsan".

  • Ridiculousness #1018

   Chanel and Sterling LII

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" drabbas Rob, Steelo och Chanel av spökbollsskador i "Gummistämplar", blir mästare i förklädnad i "Insmältare" och överdrivet ärliga i "Sanningsbomber".

  • Ridiculousness #1019

   Mike Posner

   I ett rykande färskt "Ridiculousness" ska sångaren/låtskrivaren/producenten Mike Posner, tillsammans med Rob, Steelo och Chanel, ta "För många piller", utforska "Bromantiska band" och lära sig om "Vita tjejers problem".

  • Ridiculousness #1020

   Jordan Clarkson

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer Lakers-spelaren Jordan Clarkson för att göra Rob, Steelo och Chanel sällskap när de dunkar några "Jammies", kollar in en "Hångelkamera" och känner på vattensmärta i "Att bli Lakead".

  • Ridiculousness #1021

   Waka Flocka Flame

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer rapparen Waka Flocka Flame till Rob, Steelo och Chanel för att anlita "Kvalificerade rullare", förbluffas av folk som klarar det "Utan händer" och skratta åt "Skitskämtarna".

  • Ridiculousness #1022

   Keyshia Cole

   Rob, Steelo och Chanel får sällskap av tv-stjärnan och sångerskan Keyshia Cole för att få hämnd i "Du valde fel person", få veta att fuskare ibland vinner i "Uppvisning i falskspel" och och komma åttabeningar inpå livet i "Spindelkänslig".

  • Ridiculousness #1023

   Chanel and Sterling LIII

   I ett rykande färskt "Ridiculousness" ska Rob, Steelo och Chanel utforska fidget spinners i "Spin City", diagnostisera festskador i "Kulskakning" och upptäcka precis det ögonblicket då folk får "Tillitsproblem".

  • Ridiculousness #1024

   1024

   I detta nya "Ridiculousness" blir det Red, White & Blue-diculousness när Rob, Chanel och Sterling hyllar trupperna med lite "Grundläggande grundutbildning", är högt i det blå med "Flyga och vinna" och blir patriotiska i "För landet".