Ridiculousness

Rob Dyrdek är programledare för en tv-serie som visar klipp från internet tillsammans med sina kändis-bisittare Sterling “Steelo” Brim och Chanel West Coast.
  • Ridiculousness #1001

   Ridiculousness

   I ett specialavsnitt av "Ridiculousness" delar Rob, Chanel och Steelo ut priser i kategorierna "Den största skiten", "Fri som en fågel" och "Den stora smällen" till några av de bästa inslagen under de senaste 10 säsongerna.

  • Ridiculousness #1002

   Ridiculousness

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" gör rapparen 21 Savage Rob, Chanel och Steelo sällskap när de provar på att vara "Vild", uppdaterar ordboken med "Ordfödare" och visar att man aldrig vet om "De e ett vapen".

  • Ridiculousness #1003

   Ridiculousness

   I ett rykande färskt "Ridiculousness" ska Rob, Chanel och Steelo bevittna "Bikriget", diagnostisera sjukdomen "Bakåtvoltlåsningar", och ducka för däck i "En däckad värld".

  • Ridiculousness #1004

   Ridiculousness

   I ett rykande färskt "Ridiculousness" ska hiphop- och R&B-sångaren Ty Dolla $ign, Rob, Steelo och Chanel kolla in "Cirkus", göra "Halsövningar" och hitta heta "Portabla partyn".

  • Ridiculousness #1005

   Ridiculousness

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer hiphop-producenten och låtskrivaren DJ Mustard till Rob, Steelo och Chanel för att ha "Senap på allt", genomlida en "Kall sommar" och och fira med ett "Hey på dig, du".

  • Ridiculousness #1006

   Ridiculousness

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" går Rob, Chanel och Steelo på "Grabbegravning", hänger med några "Småsnablar" och lär oss den nya trenden "Fartguppning."

  • Ridiculousness #1007

   Ridiculousness

   I detta nya specialavsnitt av "Ridiculousness" handlar allt om barn! Rob, Steelo och Chanel hyllar nästa generation genom att dricka "Go go juice", hamna mitt i en "Småtromb" och gå med i "Barnklubben".

  • Ridiculousness #1008

   Ridiculousness

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" får Rob, Steelo och Chanel sällskap av rapparen G-Eazy för att lära sig "Ensamtidens faror", njuta av "Nästan det goda livet" och uppleva smärtan i att "Smaka på dissen".

  • Ridiculousness #1009

   Ridiculousness

   I ett rykande färskt "Ridiculousness" hälsar "Stranger Things"-stjärnan Gaten Matarazzo på hos Rob, Chanel och Steelo för ett läskigt specialavsnitt där de får se "Ren skräck", känner "En smak av döden" och försöker undvika "Demogorgoner".

  • Ridiculousness #1010

   Ridiculousness

   I ett rykande färskt "Ridiculousness" ska Rob, Chanel och Steelo ta sig an fejka nyheter i "Video, annars tror ingen dig", beskriva glädjen med "Gruppgasm" och se vad som händer när man får för mycket melatonin i "Melatonisk".