RidiculousnessRidiculousness

Rob Dyrdek är programledare för en tv-serie som visar klipp från internet tillsammans med sina kändis-bisittare Sterling “Steelo” Brim och Chanel West Coast.
  • RidiculousnessRidiculousness #501

   Chrissy Teigen

   I detta avsnitt av "Ridiculousness" visar supermodellen Chrissy Teigen sitt "Baddräktsnummer" medan Rob visar den roliga sidan av "Festblåmärken" och hur bra det känns med "Tröstkramar".

  • RidiculousnessRidiculousness #502

   Eddie Huang

   I detta avsnitt av "Ridiculousness" letar programledaren och restauranginnehavaren Eddie Huang igenom "Värsta avskrädet", förklarar vad som menas med "Jag har precis klivit av båten" och skrattar åt bilförare som kör sämre än Eddie själv.

  • RidiculousnessRidiculousness #503

   David Spade

   I detta avsnitt av "Ridiculousness" letar komikern David Spade och Rob efter världens bästa "Stunthäckar", kollar in vischan med "Joe Dirt" och säger "Hej då" till några vilsna själar.

  • RidiculousnessRidiculousness #504

   Chanel and Sterling XI

   I ett helt nytt avsnitt av "Ridiculousness" har Rob, Sterling och Chanel komedi "I sikte" i "En omgång med omfång" och får dessutom veta hur världen kommer att reagera när jorden går under.

  • RidiculousnessRidiculousness #505

   Maria Menounos

   I detta avsnitt av "Ridiculousness" visar den talangfulla programledaren Maria Menounos sitt "Kännetecknande skratt", hemligheten bakom "Omedelbara magmuskler" och förklarar hur det är att vara ett "Stinkface".

  • RidiculousnessRidiculousness #506

   David Arquette

   I detta avsnitt av "Ridiculousness" visar skådespelaren David Arquette Rob hur han gör sig "Redo för fajt", berättan faran med att ha ett par "Kraftstockar" och hur lätt man kan bli "Avvisad".

  • RidiculousnessRidiculousness #507

   Larry King

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" ställer den världsberömde reportern Larry King "Bra frågor" till Rob, de blir "Blixtfrusna" och Larry visar oss alla varför han är "Så sexig att det gör ont".

  • RidiculousnessRidiculousness #508

   Chanel and Sterling XII

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" skippar Rob, Sterling och Chanel crosstrainern men blir ändå "Kraschtränade", tittar på "Mammaskador" och blir uppläxade av några "Babybossar".

  • RidiculousnessRidiculousness #509

   Danny Way

   I detta avsnitt av "Ridiculousness" blir Rob och skejtarlegenden Danny Way "Dragkompisar", reser runt i världen och blir "Landmärkta" och kollar på några som blivit "Snacksaliga" efter tandläkarbesök.

  • RidiculousnessRidiculousness #510

   Paul Rodriguez

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" analyserar Rob och skejtaren Paul Rodriguez karatestilar i "I åsnans tecken", skrattar åt några "Roliga pappor" och visar den smärtsamma sidan av att vara "Dålig på avsatser".

  • RidiculousnessRidiculousness #511

   111

   I detta pinfärska avsnitt av "Ridiculousness" ger sig Kendall och Kylie Jenner i kast med "Keeping Up With The Knormals" kollar in "Kollriga mammor" och lär Rob hur man "Dödar kameran".

  • RidiculousnessRidiculousness #512

   112

   I detta pinfärska avsnitt av "Ridiculousness" serverar rapparen French Montana oss en "Ostsmocka", undviker några farliga "Gasattacker" och lär sig vad det är att vara "Bestvänner".

  • RidiculousnessRidiculousness #513

   113

   I detta pinfärska avsnitt av "Ridiculousness" gör Rob, Chanel och Sterling en utflykt till ett "Skadeläger", ser hur saker går "Från illa till värre" och bevisar att "Tidsresenärer" existerar.

  • RidiculousnessRidiculousness #514

   114

   I detta pinfärska avsnitt av "Ridiculousness" lär sig den olympiske guldmedaljören i snowboard, Sage Kotsenburg, hur det är att vara "Helt topplös", berättar om några "Sotji-problem" och har kul med "Pladdergas".

  • RidiculousnessRidiculousness #515

   115

   I detta purfärska avsnitt av "Ridiculousness" lär sig modellen Chanel Iman farorna med att vara "För sexig för att gå". hur man undviker att blir "Fyllesminkad" och hur pinsamt det är när man upptäcker att man blivit avklädd "Chanaken".

  • RidiculousnessRidiculousness #516

   116

   I detta purfärska avsnitt av "Ridiculousness" firar Rob, Sterling och Chanel det hundrade avsnittet genom att bli "Poppade", försöka undvika att få "Tunga ben" och provar på några gamla goda "Rednecknöjen".

  • RidiculousnessRidiculousness #517

   Tyler the Creator

   I detta purfärska avsnitt av "Ridiculousness" träffar vi världens bästa vikarie, Mr Rochelle (Tyler the Creator) och han lär Rob hur man handskas med "Klassens idioter" och upptäcker farorna med "Portaler".

  • RidiculousnessRidiculousness #518

   Chanel and Sterling XIV

   I detta färska avsnitt av "Ridiculousness" tar Rob, Sterling och Chanel reda på varför "Vita män inte ska ha dreads", bevittnar bevingade brottslingar i "Fågelbrott" och höjer ribban med extremare sportgrenar.

  • RidiculousnessRidiculousness #519

   Nate Robinson

   i detta nya avsnitt av "Ridiculousness" tar sig basketstjärnan Nate Robinson en titt på några andra "Skarpskyttar", beskådar några "Stormarknadssporter" och är med och firar några "Dunkkameror".

  • RidiculousnessRidiculousness #520

   Chanel and Sterling XV

   I ett nytt avsnitt av "Ridiculousness" får Rob, Sterling och Chanel en släng av "Magnetrygg", ser naturen slå tillbaka i "Trämnd" och lär sig om artiga aggresioner i "Brittiska kerfuffles".