RidiculousnessRidiculousness

Rob Dyrdek är programledare för en tv-serie som visar klipp från internet tillsammans med sina kändis-bisittare Sterling “Steelo” Brim och Chanel West Coast.
  • RidiculousnessRidiculousness #601

   Ne-Yo

   I detta pinfärska avsnitt av "Ridiculousness" undviker Grammyvinnaren, sångaren och låtskrivaren Ne-Yo "Bakhållsmördare", får till det med "Sexy Love" och och kollar in nyskapande artister i "Musikens framtid".

  • RidiculousnessRidiculousness #602

   Jagger Eaton

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness", visar Rob skejtunderbarnet Jagger Eaton några "Megadunsar" kollar in hur det funkar med "Magnetfötter" och alla lär sig hur man bygger en "Budgetskejtpark".

  • RidiculousnessRidiculousness #603

   Chanel and Sterling XVI

   I ett purfärskt avsnitt av "Ridiculousness" lär sig Rob, Sterling och Chanel hur man kan bli beskyddad av en "Änglabubbla", bevittnar ett internationellt "Djuruppror" och hyllar några "Gåvor från himlen".

  • RidiculousnessRidiculousness #604

   Lyndie Greenwood

   Lyndie Greenwood, styggingen från "Sleepy Hollow", gör Rob, Sterling och Chanel sällskap när de kollar in några "Vardagsdemoner", skrattar åt roliga hockey-"Puckon" och lär sig hur man blir en "Extra-amerikansk amerikan".

  • RidiculousnessRidiculousness #605

   Tanner Foust

   I detta pinfärska avsnitt av "Ridiculousness" visar stuntföraren, "Top Gear"-programledaren och X-Games-mästaren Tanner Foust farorna med att "Sikta extra högt", testkör "Fordon på nästa nivå" och lär Rob hur man blir "På snurran".

  • RidiculousnessRidiculousness #606

   YG

   Rapparen YG tittar in för att kolla in en helt ny betydelse av sin hitlåt "My Hitta", avslöjar den sanna innebörden av att "Rulla fetingar" och visar varför allt blir bättre om man bara "Tillsätter lite senap".

  • RidiculousnessRidiculousness #607

   Chanel and Sterling XVII

   I ett nytt avsnitt av "Ridiculousness" får Rob, Sterling och Chanel uppleva "Oavsiktligt snusk", se vem som har "Öl-bälte" och lära sig vad "Mänskliga glapp" innebär.

  • RidiculousnessRidiculousness #608

   Future

   I ett nytt avsnitt av "Ridiculousness" berättar rapparen Future om "Källar-hålslivet" och farorna med att "Köra för hårt" medan Rob berättar för rymdentusiasten om "Trädgårdsrymdprogrammet".

  • RidiculousnessRidiculousness #609

   Smosh

   I detta purfärska avsnitt av "Ridiculousness" avslöjar YouTube-stjärnorna Smosh några som är "Hemliga under", visar hur man kan be nån att "Hålla käft" och "Varför män inte bör twerka".

  • RidiculousnessRidiculousness #610

   Danny Brown

   I detta färska avsnitt av "Ridiculousness" gör Detroits hiphopsensation Danny Brown Rob sällskap och visar hur man är en "Skrattmarodör", delar kärleken till "Kattkompisar" och experimenterar med några "Bra fyllekombinationer".

  • RidiculousnessRidiculousness #611

   Chanel and Sterling XVIII

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" visar oss Rob, Sterling och Chanel vad det innebär att vara "Pappskalle", när några blir "Platta som pannkakor" och vi får höra några riktiga "Nationalsågare".

  • RidiculousnessRidiculousness #612

   Rick Ross

   I ett helt nytt avsnitt av "Ridiculousness" går superstjärnerapparen Rick Ross från "Gettohundradärer" till "Rik för evigt" och lär Rob och kompani hur man gör det "Som en boss".

  • RidiculousnessRidiculousness #613

   Nina Agdal

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" avslöjar Rob supermodellen Nina Agdal när hon är "Knäpp i enrum", hur hon beter sig i "Djurläge" och solar sig i glansen av "Talangfulla rumpor".

  • RidiculousnessRidiculousness #614

   Chanel and Sterling XIX

   I detta nya avsnitt av "Ridiculouness" beger sig Rob, Sterling och Chanel till "Skamptons", möter några uråldriga "Sjöbusar" och lär sig vad det innebär att ha en tendens till "Blodshår".

  • RidiculousnessRidiculousness #615

   Eric Andre

   I detta purfärska avsnitt av "Ridiculousness" kommer den bindgalne komikern Eric André och gör Rob. Sterling och Chanel sällskap när de kollar in aggressiva "Mandozers", offentliga bitar och leker en rolig lek kallad "Välj en person".

  • RidiculousnessRidiculousness #616

   Brooks Wheelan

   I detta pinfärska avsnitt av "Ridiculouness" visar komikern Brooks Wheelan Rob faran med att vara "På fyllan på eBay", utför lite "Ohyresavhysning" och känner skräcken av att vara "Ormbete".

  • RidiculousnessRidiculousness #617

   Prince Fielder

   I detta purfärska avsnitt av "Ridiculousness" hjälper basebollproffset Prince Fielder till med att visa "Slagkraft", ger oss lite "Skinnspiration" och hyllar alla "Kaxiga kulor".

  • RidiculousnessRidiculousness #618

   Juicy J

   I detta purfärska avsnitt av "Ridiculousness" ser Oscarvinnaren Juicy J till att alla vill "Studsa", visar en ny sida av "Upp och hoppa" och att "Det twerkar inte funka" för vissa tjejer.

  • RidiculousnessRidiculousness #619

   Tyler Posey

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" välkomnar Rob "Teen Wolf"-stjärnan Tyler Posey och de hyllar lite "Fiskultur", pratar om vad ett "Vargsinne" innebär och lär oss att "Säga nej till droger".

  • RidiculousnessRidiculousness #620

   Prom

   Rob, Sterling och Chanel gör sig redo för skolbalen med "Balträning", kollar in nätdejtningskatastrofer i "Borde ha swipat till vänster" och visar farorna i att vara "Full vid ankomsten".

  • RidiculousnessRidiculousness #621

   Nick Swisher

   I ett helt nytt avsnitt av "Ridiculousness" hälsar basebollspelaren Nick Swisher på hos Rob för lite "Brokompisskap", gissar på "Dude eller bro" och lär sig festa med "Bromödrar".

  • RidiculousnessRidiculousness #622

   Chanel and Sterling XX

   I detta pinfärska avsnitt av "Ridiculousness", har Rob, Steelo och Chanel kul på "Skitland", möter några "Hemliga utomjordingar" och upplever sin första underbara "Naturgasm".

  • RidiculousnessRidiculousness #623

   Iliza Shlesinger

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness", ansluter sig drottningen av ståupp, Iliza Shlesinger, till Rob, Sterling och Chanel för att bevittna fenomenet med fulla "Partytroll" och delar med sig av några "Valpfasoner".

  • RidiculousnessRidiculousness #624

   Dr. Drew Pinsky

   I detta superfärska avsnitt av "Ridiculousness" får vi se TV-legenden Dr Drew Pinsky när han och Rob tar en titt på några vilda människor i "Vad gick snett" och kollar när några starka åldringar visar sina "Grå kanoner".

  • RidiculousnessRidiculousness #625

   LeSean McCoy'

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" ansluter sig NFL-superstjärnan LeSean McCoy till Rob, Sterling och Chanel och visar några som är "Äkta vara", ser några "Extra personliga fouler" och upptäcker att det är "Aldrig kul att förlora".

  • RidiculousnessRidiculousness #626

   Dan Bilzerian

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" ansluter sig Instagramkungen Dan Bilzerian till Rob, Sterling och Chanel för att kolla på andra "Bilzerionärer", "Laglösa skägg" och storspelare.

  • RidiculousnessRidiculousness #627

   Travis Mills

   I detta superfärska avsnitt av "Ridiculousness" kommer artisten Travis Mills till Rob, Sterling och Chanel för att träffa sina nya fans, "De Gamla favvisarna", lära sig mer om "Gänglig stil" och utforska fenomenet "Drömtårar".

  • RidiculousnessRidiculousness #628

   Chanel West Coast

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" är det Chanel West Coast som får hedersplatsen när hon gör "Chanels min", undviker "Kameramarodörer" och fnittrar med i "Skratta åt smärtan".

  • RidiculousnessRidiculousness #629

   Susanne Daniels

   I ett specialavsnitt av "Ridiculousness" kommer MTV:s programchef Susanne Daniels och gör Rob, Sterling och Chanel sällskap medan de ser några par som är "Blivande ex" och några som är extremt "Dåliga på att fejka".

  • RidiculousnessRidiculousness #630

   The Fat Jewish

   I ett rykande färskt avsnitt av "Ridiculousness" ska Instagramsensationen The Fat Jewish, tillsammans med Rob, Sterlng och Chanel, visa lite "G-styrka", "Börja baka" och kolla galna klipp som är "Förmodligen Japan".