RidiculousnessRidiculousness

Rob Dyrdek är programledare för en tv-serie som visar klipp från internet tillsammans med sina kändis-bisittare Sterling “Steelo” Brim och Chanel West Coast.
  • RidiculousnessRidiculousness #701

   50 Cent

   I detta färska avsnitt av "Ridiculousness" kommer 50 Cent till Rob, Steelo och Chanel för att diskutera skitdåliga födelsedagar, folk som är "Byggda som 50" och de som - likt 50 - alltid är "I rampljuset.

  • RidiculousnessRidiculousness #702

   Action Bronson

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer rapparen Action Bronson och hälsar på hos Rob, Sterling och Chanel för att visa sina fribrottargrepp i "Bronsonmani" och se några "Vita som dansar".

  • RidiculousnessRidiculousness #703

   Mac Miller II

   I detta pinfärska avsnitt av "Ridiculousness" kommer rapparen Mac Miller och gör Rob, Sterling och Chanel sällskap för att få "Tuppjuck", uppleva "Semesterplågor" och diskutera hur man bäst skyddar rumpan i "Skydda hålet".

  • RidiculousnessRidiculousness #704

   Chanel and Sterling XXI

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" tar Rob, Sterling och Chanel en välbehövlig "Karatepaus", försöker ta reda på vad det är för fel på "Defekta djur" och leker "Rot eller röv".

  • RidiculousnessRidiculousness #705

   Andy Bell

   I ett rykande färskt "Ridiculousness" hälsar stuntmannen Andy Bell från "Nitro Circus" på hos Rob, Sterling och Chanel för att se på "Nitrostatister", och lära sig lite om "Gatudans".

  • RidiculousnessRidiculousness #706

   Machine Gun Kelly

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer skådespelaren och rapparen Machine Gun Kelly och hjälper Rob att hylla "Vilda killar", hålla sig borta från "Skojpolisen" och att man borde vara rädd för "Himlakistor".

  • RidiculousnessRidiculousness #707

   Dude Perfect

   I detta nya avsnitt av Ridiculousness" kommer trickskott-superstjärnorna Dude Perfect att göra Rob, Sterling och Chanel sällskap när de njuter av lite "Dude-firande", ser smärtan i "Dum-perfekt" och lär sig farorna om "Dåliga Garrett".

  • RidiculousnessRidiculousness #708

   Charlotte Mckinney

   I kvällens nya "Ridiculousness" kommer modellen och skådespelerskan Charlotte McKinney och gör Rob, Sterling och Chanel sällskap när de berättar "Smutsiga hemligheter", smakar på lite "Naturligt kött" och kniper inför "Pricka min rumpa".

  • RidiculousnessRidiculousness #709

   Chanel and Sterling XXII

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" överraskas Rob, Chanel och Sterling av "Wokieer", står öga mot öga med "Mördarmaskiner" och ser förödelsen några "Tidsinställda mammor" lämnar efter sig.

  • RidiculousnessRidiculousness #710

   Robbie Maddison

   I ett purfärskt avsnitt av "Ridiculousness" träffar Rob, Stee-Lo och Chanel motorcykelgalningen Robbie Maddison och visar "Mini-Maddpannor" och "Farmorsfara".

  • RidiculousnessRidiculousness #711

   Chanel and Sterling XXIII

   I ett nytt avsnitt av Ridiculousness ska Rob, Chanel och Sterling ducka för "Käftsmällar utan att titta", trycker på "Sensi-knappen" och får erfara dramat i "Livets kretslopp".

  • RidiculousnessRidiculousness #712

   Paige

   I ett purfärskt avsnitt av "Ridiculousness" hälsar Rob WWE-divan Paige välkommen och lär henne hur det är att vara "Tuff av naturen" , ser "Vardagsdivor" sätta upp knytnävarna och låter förolämpningarna hagla i "Riktigt tugg".

  • RidiculousnessRidiculousness #713

   Steelo Brim

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" är det dags för Sterling att glänsa när Rob testar honom i "Steelotestet", ge gänget lite "Trilltips" och kolla in några "Brim Jobs".

  • RidiculousnessRidiculousness #714

   Travi$ Scott

   I detta färska avsnitt av "Ridiculousness" kommer Travi$ Scott för att visa Rob, Sterling och Chanel hur det är att bli "Actionfigurad", kämpa mot "Motgiftets bieffekter" och firar med några "Mörkrets mästare".

  • RidiculousnessRidiculousness #715

   Jordin Sparks

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer "American Idol"-vinnaren Jordin Sparks till Rob, Chanel och Sterling för att bli "Blöt och rädd", se bollgalna hundar och lära sig att det är svårt att andas "Utan luft".

  • RidiculousnessRidiculousness #716

   Chanel and Sterling XXIV

   I ett purfärskt avsnitt av "Ridiculousness" ser du Rob, Sterling och Chanel prova på lite "Tävlingssovande", bli förvirrade i "Djurisk chock" och gå för hårt ut på "Söndag slutdag".

  • RidiculousnessRidiculousness #717

   Diplo

   I detta färska avsnitt av "Ridiculousness" kommer den Grammyvinnande producenten och dj:n Diplo för att hjälpa Rob, Chanel och Sterling med att visa upp några "Fredsmäklare" och att vara helvilda på "Sjukt oanständiga fester".

  • RidiculousnessRidiculousness #718

   Ryan Villopoto

   I ett rykande färskt "Ridiculousness" ska motocrossmästaren Ryan Villopoto, Rob, Sterling och Chanel få lära sig när det är "Pensionsdags" och dra igång "Arbetsplatsbråk".

  • RidiculousnessRidiculousness #719

   Tyler Farr

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" lär countrystjärnan Tyler Farr Rob, Chanel och Sterling nyttan av "Bonnlurksterapi", hur man "Lider i frid" och vad ett "Utomhuspaket" är.

  • RidiculousnessRidiculousness #720

   Chris Pontius

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer Chris Pontius från "Jackass" och "Wildboyz" för att hjälpa Rob, Chanel och Sterling kolla in lite "Naturlig skumhet" och dansa med några "Party-killar".

  • RidiculousnessRidiculousness #721

   Chase Elliott

   i detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer NASCAR-föraren Chase Elliott och hälsar på hos Rob, Chanel och Sterling för att prata om "Hall of Fame-pappor", köra "Äreslarv" och få en hjälpande hand.

  • RidiculousnessRidiculousness #722

   Ja Rule

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" får Rob, Chanel och Sterling sällskap av rapparen och tv-personligheten Ja Rule för att "Hålla den på greenen", fly skräckslagen från "Ja Ghul" och drivas till vansinne av "Dessa jäkla ungar".

  • RidiculousnessRidiculousness #723

   Chanel and Sterling XXV

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" håller Rob, Chanel, och Sterling området fritt från "Närgångenhet", tar en tupplur efter ett "Sömnslag" och ser hur knäppt det blir när katter får tag på "För mycket mynta".

  • RidiculousnessRidiculousness #724

   Sage the Gemini

   I ett rykande färskt "Ridiculousness" gästas Rob, Chanel och Sterling av rapparen och producenten Sage the Gemini och tar reda på om han väljer "Glid eller strid", ser honom bli "Övergasad" och han meddelar att "Min kärlek slår gnistor".

  • RidiculousnessRidiculousness #725

   Sam Sadler

   In ett helt nytt "Ridiculousness" gästas Rob, Chanel och Sterling ända från Storbritannien av YouTube-stjärnan Sam Sadler som är där för att rocka loss till "Pins and Needles" och bli "Skrämd för gott".

  • RidiculousnessRidiculousness #726

   Ireland Baldwin

   I ett rykande färskt "Ridiculousness" gästas Rob, Chanel och Sterling av modellen Ireland Baldwin och firar "Bald Wins", råkar på "Slödder till hästar", och lär sig om "Utomhusbrist-störning".

  • RidiculousnessRidiculousness #727

   Chris “Drama” Pfaff II

   I ett rykande färskt "Ridiculousness" gästas Rob, Chanel och Sterling av Chris "Drama" Pfaff och det blir "Helt galet", de tar några "Håriga flygturer" och blir räddade precis i rättan tid av "Livräddare".

  • RidiculousnessRidiculousness #728

   Chanel and Sterling XXVI

   I ett rykande färskt "Ridiculousness" ser vi Rob, Chanel och Sterling kolla in apor som får slita i "Bananer är inte gratis", visa knytnävarna i "Stripe Club" och klä upp sig för några "Formella däng".

  • RidiculousnessRidiculousness #729

   Zara Larsson

   I dagens avsnitt av "Ridiculousness" får Rob, Chanel och Sterling sällskap av popsångerskan Zara Larsson som ägnar sig åt "Bestfångande", gråter "Beyoncé-tårar" och mycket mer.

  • RidiculousnessRidiculousness #730

   Rae Sremmurd

   I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer hiphop-duon Rae Sremmurd och gör Rob, Chanel och Sterling sällskap för att hylla "Sremmlife", kolla saker som "Är värre än det ser ut" och ber folk hämta sin tjej.