Geordie Shore

"Geordie Shore" är tillbaka! Håll i er för mer festande, raggande, hånglande, och fylla!
  • Geordie Shore #101

   S01E01

   Häng med en grupp killar och tjejer som är redo att göra stan i Newcastle. Här gäller fräscha kroppar och heta kvällar fyllda med ragg. En smak av Geordie-livet, sen är du Geordie för livet.

  • Geordie Shore #102

   S01E02

   Jay inser att han tagit sig vatten över huvudet när det gäller Vicky, Charlotte värjar sig när Gaz lägger in sina stötar, och Sophie får en chock när hennes föräldrar plötsligt dyker upp.

  • Geordie Shore #103

   S01E03

   Det är Jays födelsedag och Vicky leker trogen 'flickvän', Hollys pojkvän kommer på besök och Charlotte ger till slut efter för Gaz stötar. 8 blir till 7 när hela huset skakas av ett chockartat avsked!

  • Geordie Shore #104

   S01E04

   Nu när Holly försvunnit blir stämningen i huset alltmer spänd. Vicky och Jay bråkar när 'inga ragg vid sidan om'-regeln bryts, Gaz spelar bortamatch och fler försöker lämna huset.

  • Geordie Shore #105

   S01E05

   Alla blir lika chockade när Holly plötsligt återvänder till Geordie Shore-huset, men först får Jay och Gaz ta sig an sitt värsta arbetspass hittills, medan situationen mellan Anna och Vicky dras till sin spets.

  • Geordie Shore #106

   S01E06

   Slutet blir då inte gott i Geordie Shore-finalen. Gaz har nåt allvarligt att berätta för Charlotte, Jay och Vickys förhållande exploderar chockartat, och Holly hamnar i bråk på en parkering.

  • Geordie Shore #107

   Reunion

   Russell Kane är värd då Geordie Shore-gänget återförenas - tillsammans med vänner, familj och en del överraskningar - för att nysta ut vad sanningen egentligen är för de inblandade och prata med folk som älskade och folk som avskydde serien.

  • Geordie Shore #108

   Geordie Shore's Best Bits

   Vi har samlat av de tio mest chockerande och mest minnesvärda stunderna från säsongen, och dessutom får vi höra från kändisfans som till exempel Tim Westwood och Harry från TOWIE!