Geordie Shore

"Geordie Shore" är tillbaka! Håll i er för mer festande, raggande, hånglande, och fylla!
  • Geordie Shore #301

   Season 3 Episode 1

   Tillbaka i Newcastle, men de drar direkt till Cancún på vårlov. Vicky och Ricci är älskade, Jay saknar sin älskade och James älskar att säga nej till Holly. Det här blir en oförglömlig semester!

  • Geordie Shore #302

   Season 3 Episode 2

   Huset är i kaos, dito Sophies kärleksliv. Men här finns det stränder att festa på! Holly lägger in en högre växel i jakten på James, men kan inte ta ett nej. Charlotte och Gaz fattar ett viktigt beslut och Vicky och Riccis perfekta bubbla spricker.

  • Geordie Shore #303

   Season 3 Episode 3

   Sophie blir glad när Joel kommer på besök, men kan han sköta sig? Grabbarna går på brottning och James förs bort i ambulans så Holly tar tillfället i akt och lägger in en stöt. Gaz är oförberedd när Charlotte tar ut sina frustrationer på honom och huset.

  • Geordie Shore #304

   Season 3 Episode 4

   Kaoset fortsätter i Cancún. Gaz firar sin födelsedag, Charlotte satsar på semesterflörten, Vulkanen Vicky får utbrott och Cancún-Chris hämnas genom att skicka henne och Holly ut på en helvetesfärd. Hollys tid med James ger äntligen utdelning.

  • Geordie Shore #305

   Season 3 Episode 5

   Vicky och Ricci återvänder i tid för Beccas födelsedag. Cancún-Chris straffar alla som drack hans tequila och Gary och Charlotte skickas ut i djupaste mörkaste Mexiko för att ersätta drycken. En stärkt Sophie skickar hem Joel, men ångrar sig snabbt.

  • Geordie Shore #306

   Season 3 Episode 6

   Gary har ännu en trekant. James måste välja mellan polarna och Holly. Charlotte försöker glömma Gary men det slutar i katastrof. Till allas stora sorg vill Sophie åka hem till Joel. Vicky säger till Ricci vad hon egentligen tycker.

  • Geordie Shore #307

   Season 3 Episode 7

   Charlotte och Gaz pratar inte med varann, Becca och Jay bråkar och Holly och James är tillbaka i sina vanliga roller. Ricci och Gaz shoppar förlovningsring till Vicky och en kärlekskrank Jay återförenas med sin flickvän.

  • Geordie Shore #308

   Season 3 Episode 8

   Det är snart slut på vårlovet när huset skakas av ännu en förlust. Ricci planerar att fria till Vicky, James och sköterskan Holly testar rullstolens fjädring och Charlotte hoppar i säng med Gary. Cancún har förändrat Geordie Shore-huset för alltid.