Geordie Shore

"Geordie Shore" är tillbaka! Håll i er för mer festande, raggande, hånglande, och fylla!
  • Geordie Shore #401

   Season 4 Episode 1

   Efter en rolig sommar i Cancun är Geordie Shore-gänget hemma igen. De är tillbaka för fler obscena utekvällar och redo att ta Newcastle med storm. Holly fortsätter att jaga James runt huset, medan Ricci och Vicky förbereder sig för giftermål.

  • Geordie Shore #402

   Season 4 Episode 2

   Dags att bli packad! Geordie Shore-gänget ställer till med ett förlovningsparty som Ricci & Vicky sent ska glömma. Massor av sprit och bus när Geordie Shore-gänget festar som bara de kan. När Charlotte introducerar sin nya pojkvän spårar det ur…

  • Geordie Shore #403

   Season 4 Episode 3

   Ricci & Sophie måste lämna huset, och resten av gänget planerar en långresa till Liverpool, för att kolla in klubbarna. Men när James avslöjar en hemlighet och en packad Charlotte hoppar i säng med Gary, går det för långt.

  • Geordie Shore #404

   Season 4 Episode 4

   Ingen frid och ro för Geordie Shore-gänget. Vicky & Sophie talar fortfarande inte med varandra och de andra blir indragna i bråket. Och vad händer när Charlotte berättar för pojkvännen om besöket i Garys säng?

  • Geordie Shore #405

   Season 4 Episode 5

   Friden har återvänt till Geordie Shore-gänget efter att Vicky och Sophie grävt ner stridsyxorna. Men inget varar för evigt och när Riccis grönögda monster ser rött på en utekväll med familjen, är det katastrof, inte kärlek, i luften.

  • Geordie Shore #406

   Season 4 Episode 6

   James fyller år och Geordie Shore-gänget planerar en överraskningsresa till Dublin, för att fira med en hemlig gäst. Men på återresan tappar den irländska kicken sin lyskraft, när Ricci kommer tillbaka med fruktansvärda nyheter.

  • Geordie Shore #407

   Season 4 Episode 7

   Med Ricci borta från huset, är de andra fast beslutna att hålla Vickys humör uppe. Killarna föreslår camping och tror att tjejerna inte ska klara det. Men skrattet fastnar i halsen när de finner sig utlämnade till en skock vilda kvinnor…

  • Geordie Shore #408

   Season 4 Episode 8

   Geordie Shore-sagan närmar sig sitt slut. En del är ivrigare att få åka hem än andra, men innan de packar ihop, hinner de med ett jätteparty i Geordie Shore-stil. Det är kärlek i luften och åter känner de sig som en enda stor familj.