Geordie Shore

"Geordie Shore" är tillbaka! Håll i er för mer festande, raggande, hånglande, och fylla!
  • Geordie Shore #601

   Season 6 Episode 1

   De är tillbaka och den här gången är geordisarna I Bushen! Holly och James är fortfarande osams och krig riskerar att bryta ut. Gary och Scott tävlar i att ragga brudar, Vicky är nysingel och Sophie känner sig ensam eftersom Charlotte inte syns till.

  • Geordie Shore #602

   Season 6 Episode 2

   Stämningen är hög när Jay kommer på besök för ett par dagars festande. Charlotte försöker reda ut sina känslor för Gaz, Vicky dejtar och James och Holly bråkar – medan Gaz tar raggningstävlingen till nya höjder.

  • Geordie Shore #603

   Season 6 Episode 3

   James och Gaz blir osams om raggandet och efter ett stormigt gräl tvingas James att lämna huset. Gaz och Scott tar en paus och tjejerna blir ensamma i huset. Charlotte har problem, Vicky hånglar och Holly hamnar i säng med Scotty T.

  • Geordie Shore #604

   Season 6 Episode 4

   Australiens snyggaste kille får tjejerna att dåna och Scotty och Gaz bråkar om raggningstävlingen så att väggarna får sig en törn. Gaz hamnar i bushen, Charlotte får en uppenbarelse, Vicky dånar och Scotty njuter av sitt straff lite väl mycket.

  • Geordie Shore #605

   Season 6 Episode 5

   Gruppen får en lektion i vredeshantering och Charlotte släpper fram allt negativt hon har om Gaz. Sophie och Joel blir dyngraka och skämmer ut alla under en utekväll.

  • Geordie Shore #606

   Season 6 Episode 6

   Charlotte återkommer från Bushen pånyttfödd och alla läxar upp Scotty och hoppas att ett supförbud får honom att sluta slå sönder huset. Men det planeras för fest och han fyller år. Klarar han det? Holly får snoppchock och Charlotte och Gaz sätts på prov.

  • Geordie Shore #607

   Season 6 Episode 7

   James och Gary bråkar vilket ger återverkningar då Charlotte tröstar Gaz och känner det i hjärterötterna. En resa till Whitsundays slutar illa då killarna får ta hand om en snoppstoppare.

  • Geordie Shore #608

   Season 6 Episode 8

   Tiden i Sydney börjar rinna ut och Vicky och Dans dejt tar aldrig slut. Scotty ger sig ut för att hitta sällskap och efter en osmidighet får Gaz göra James sällskap utanför huset. Får de komma tillbaka och får Charlotte och Gaz ett avslut?