Geordie Shore

"Geordie Shore" är tillbaka! Håll i er för mer festande, raggande, hånglande, och fylla!
  • Geordie Shore #1001

   1001

   Buzzin'! Våra favoritfestprissar är tillbaka! När Charlotte får reda på att Gary och Aaron slagit vad börjar hon att planera...men kommer allt att sluta med ett "äggstranummer"? Samtidigt tvivlar James på sin framtid i huset.

  • Geordie Shore #1002

   1002

   Förändringens vind blåser när James gör ett uttalande som chockar alla. Två nykomlingar kliver över tröskeln, men deras första utekväll blir förstörd när ett praktgräl bryter ut mellan Charlotte, Marnie och Holly.

  • Geordie Shore #1003

   1003

   Det är nykomlingarnas första morgon, men med Holly, Kyle och Charlotte borta, hur ska familjen kunna återförenas? Holly öppnar sitt hjärta för Kyle, men känner han likadant? Ett chockerande avslöjande från Gary krossar Charlottes hjärta.

  • Geordie Shore #1004

   1004

   Dagen som Charlotte fasat för är här. Gary presenterar sin nya flickvän för familjen...men kommer Psyk-Charlotte att dyka upp? Under tiden blir Marnie och Aaron allt mer frestade av varandras flörtande.

  • Geordie Shore #1005

   1005

   När Anna meddelar Geordiesarna att hon har fixat jobb åt dem utomlands blir de alldeles till sig! Tills de hamnar på en husvagnscamping i Wales, vill säga. Marnie säger ett sanningens ord till Aaron, men ändå hamnar de i säng med varandra.

  • Geordie Shore #1006

   1006

   Hamburg ska få erfara en äkta Tash-On Tours-tillställning, men är de redo för att Marnie hoppar på Aaron? Holly är paranoid vad gäller icke-förhållandet med Kyle och Chloe och Nathan kommer, till allas förvåning, närmare varandra.

  • Geordie Shore #1007

   1007

   Nykomlingen Chloe får träffa "psykopat-Charlotte" när en kväll går åt skogen, och Hollys återkomst får en bitter eftersmak när hon får veta den egentliga orsaken till varför Kyle inte vill vara ihop. Är detta slutet?

  • Geordie Shore #1008

   1008

   Scotty T kommer tillbaka och "gör ett inhopp" när han bjuder med alla på ett våghalsigt äventyr...men under tiden är det spänt i huset medan Holly väntar på Kyles beslut. Har hennes förflutna förstört deras chanser till en framtid...eller?