Geordie Shore

"Geordie Shore" är tillbaka! Håll i er för mer festande, raggande, hånglande, och fylla!
  • Geordie Shore #1401

   1401

   Oi Oi! Geordie är tillbaka! Chefen Anna chockar gänget genom att skicka in några nya deltagare. Killarna blir glada men inte Sophie och Chloe, och det spårar snart ur på den första utekvällen.

  • Geordie Shore #1402

   1402

   Annas plan att hitta de bästa nykomlingarna fortskrider. Aaron och Marty bestämmer sig för att lära känna Sarah och Abbie. Efter bråket med Zahida får Chloe stora nyheter, och familjen blir chockad när två nya deltagare kommer.

  • Geordie Shore #1403

   1403

   Nathan har en plan för att testa hur vilda de nya i arbetslaget är. Chloe återvänder, Marnie och Marty ryker ihop över Aaron och det blir totalchock när nästa nykomling anländer. Marty försöker tala med Chloe, som vänder honom ryggen.

  • Geordie Shore #1404

   1404

   Martys plan att charma Elettra med en ny hårfärg går snett, och Marnie är rädd att hon ger Aaron blandade signaler. Chloe kastar sig över en nykomling - kan han hjälpa henne glömma Marty?

  • Geordie Shore #1405

   1405

   Marnie är jättetaggad när en ny deltagare kommer, men Aaron ger henne ett tufft beslut att ta. Marty ger inte upp om Elettra, men Chloe har andra planer. Gaz ger nykomlingarna det ultimata testet: En hemmafest.

  • Geordie Shore #1406

   1406

   Huset är i chock sen Marnie stack när Aaron och Chelsea fick ihop det. Elettra och Marty ryker ihop om sin badkarsflört och Chloe provocerar Marty till bristningsgränsen. Gaz har brutala nyheter till nykomlingarna.

  • Geordie Shore #1407

   1407

   Anna skickar gänget till Tignes i franska alperna, Scotty T är tillbaka och fastnar med nykomlingarna, och Marty blir inte glad över Annas planer för de nya arbetarna.

  • Geordie Shore #1408

   1408

   Tignes. Det är spänt mellan nykomlingarna, Scotty T och Abbie kommer varandra nära, och Sarah är inte glad. Zahida blir tokig på Marty, och Gaz får sin hämnd på Sam. Marnie är tillbaka och blir praktfull, vilket får följder för Aaron.

  • Geordie Shore #1409

   1409

   Det är sista dagen i pisten. Aaron raggar med sin wingman Gaz, det är spänt mellan Abbie och Sarah om Scotty T. och det blir ännu värre när han försöker stöta på Zahida.

  • Geordie Shore #1410

   1410

   Gänget åker hem till Newcastle för att utsätta nykomlingarna för sin värsta invigningsrit hittills - att suga på Chloes tå! Zahida och Scotty närmar sig varandra, kan de hålla det hemligt? Anna har nyheter och skickar hem en av dem.

  • Geordie Shore #1411

   1411

   Marty blir full och suktar efter svunna tider...sitt ex Sarah. Men hur tar Chloe det? Anna släpper den största bomben hittills för nykomlingarna och när Zahida försöker rensa luften med Sarah och Abbie går allt käpprätt åt skogen.

  • Geordie Shore #1412

   1412

   Nathan fyller år så Geordiegänget ställer till med stor fest och en speciell tårta. Dessutom är det dags för Anna att bestämma om det blir Abbie, Sarah eller Zahida som flyttar in för gott. Sista avsnittet för säsongen.