WakeBrothers #107

Phil och Bobs yngre bror Jason tränar inför en av säsongens första wakeboardtävlingar. Han ber sina bröder om hjälp, men deras råd är så olika de kan bli – både i och utanför vattnet.
  • WakeBrothers #101

   Pilot

   I pilotavsnittet av Wake Brothers får vi träffa bröderna Phil och Bob Soven, proffswakeboardare och två bröder som är väldigt olika.

  • WakeBrothers #102

   Bob Plays Matchmaker

   Bob är inte nöjd med de tjejer som Phil har tagit hem på sistone, så han beslutar sig för att hitta en trevlig tjej åt Phil. Motvilligt går Phil med på att låta Bob, Oli och deras mamma hitta en dejt åt honom.

  • WakeBrothers #103

   Sovens Take New York

   Phil, Bob och några vänner åker till N.Y. eftersom Phil hoppas komma på omslaget till Transworld Wake Magazine med en bild tagen vid Frihetsgudinnan. Bob ger sig ut I N.Y. för att hitta en lokal superhjälte.

  • WakeBrothers #104

   Brotherly Intervention

   Det är spänt mellan Phil och Bob efter deras New York-resa. För husfridens skull bestämmer deras far att de ska gå till en terapeut för att komma bättre överens.

  • WakeBrothers #105

   Phil’s Bar Opening

   Phils senaste affärsidé, en countrybar i Orlando, ska invigas. Eftersom han tycker att han behöver fler karriärmöjligheter lägger Bob fram ett förslag på hur Phil kan göra reklam för baren.

  • WakeBrothers #106

   House Rules

   Bob har alltid velat ha lamadjur som husdjur och förverkligar sin dröm. Phil är minst sagt missnöjd med deras nya inneboende, och slänger ut dem så att Bob och hans lamadjur får klara sig själva.

  • WakeBrothers #107

   Mentoring Jason

   Phil och Bobs yngre bror Jason tränar inför en av säsongens första wakeboardtävlingar. Han ber sina bröder om hjälp, men deras råd är så olika de kan bli – både i och utanför vattnet.

  • WakeBrothers #108

   Carp Diem

   När de hört talas om att asiatisk karp invaderat ett område nära de stora sjöarna, tar Bob med hela gänget för att åka wakeboard bland de hoppande karparna på en flod. Under resan strular Bob med Alexa, en gammal kompis.

  • WakeBrothers #109

   Facebook Official

   Eftersom de kommit varandra nära under Illinoisresan, undrar Bob vilken relation han och Alexa har. Kommer han att våga fråga om hon är hans flickvän? Kommer hon att säga ja? Och vad tycker Phil?

  • WakeBrothers #110

   Weekend with Granny

   Phil och Bobs äldre släkting Sondra kör ända ifrån Miami för att hälsa på över helgen. Medan Sondra är där försöker bröderna att hänga med i hennes aktiva liv, och Bob försöker få Sondra och Phil att gilla Alexa.

  • WakeBrothers #111

   Bob is MIAcworth

   Phil åker iväg på en tävling medan Bob måste opereras för en skada. Medan Phil kämpar för att fortfarande vara nummer ett, får Bob uppleva några underliga läkningsmetoder.

  • WakeBrothers #112

   Ft. Worth Finale

   Killarna reser till Ft. Worth i Texas för en King of Wake-tävling. Även om Bob inte kan tävla så är han fast besluten att få uppmärksamhet för sina upptåg, som att arrangera en oförglömlig födelsedag för Phil.