Young & Married

MTV visar återigen en kvalitetsserie med, om och för unga. I samma anda som Engaged & Underage, 16 & Pregnant, Teen Mom och Caged låter vi denna gång unga och kära stå i centrum. I Young & Married får vi följa unga par som har bestämt sig för att leva tillsammans resten av sina liv. MTV har dokumenterat deras liv och utmaningar de står inför som ärlighet, trofasthet och respekt.
  • Young & Married #101

   Kristen and Ben / Delaina and Shawn

   Ben och Kristen gifte sig i hemlighet. Nu vill Ben göra det officiellt och ordnar en överraskningsvigsel för Kristen. Delaina och Shawn planerar sitt drömbröllop i en tjusig festlokal, men en överraskning väntar bruden.

  • Young & Married #102

   Oscar and Jordan / Aipril and Mark

   Gayparet Oscar och Jordan oroar sig för hur deras religiösa mammor ska ta deras planer för en partnerskapsceremoni. Mark tänker flytta från Storbritannien till Georgia för att bo med sin brud Aipril, som han gifte sig med två dar innan hans visum gick ut.

  • Young & Married #103

   Matt and Missy / Jose and Raphaella

   Missy och Matts familjer är missnöjda med vigseln mitt i veckan. Kommer nån av dem på bröllopet? Raphaella och Jose gifte sig för ett år sen. Deras familjer ska träffas för första gången på en Thanksgiving-middag, då Jose planerar en överraskning.

  • Young & Married #104

   Janill and Vlad / Chris and Aubree

   Chris och Aubree planerar att flytta in hos Aubrees mamma efter bröllopet, men hon och Chris kommer inte överens. High school-paret Janill och Vladimir vill återuppväcka romantiken efter att ha varit ihop i sju år och gifta i ett.

  • Young & Married #105

   Katie and Joe / Salina and Oscar

   Salina och Oscar ska gifta sig om fyra veckor, men med ett barn på väg och prov att plugga till är Salina stressad. Katies pappa vägrade att ge henne sin välsgnelse när hon gifte sig med Joe för ett år sen. Hur ska det gå när han kommer på besök?

  • Young & Married #106

   Aubrey and Callan / Cindy and Nelson

   Aubrey och Callan väntar barn. Han överväger en karriär i det militära för att klara ekonomin, men då kanske han är borta i långa perioder. Nelson har inte träffat sin familj sen 2010, men får träffa dem tidigare än han väntat tack vare sin fästmö Cindy.

  • Young & Married #107

   Skyler and Shereen / Allison and Chad

   Gayparet Skyler och Shereen måste övervinna många olika hinder inför sin speciella dag. Nygifta Allison och Chad försöker lyckas i New York, men kommer storstadens ljus att lysa upp eller blända dem?

  • Young & Married #108

   Lindsey and Stephen / Angela and Wes

   College-eleven Angela har två jobb för att försörja sig själv och partykillen Wes. Kan han skärpa sig innan bröllopet? Livet som gifta har varit komplicerat för Lindsey och Stephen. De har en plan för att få in lite äventyr i äktenskapet.

  • Young & Married #109

   Ashley and Preston / Shannon and Cory

   High school-paret Ashley och Preston gifte sig för tre år sen när Ashley blev gravid. Nu är hon redo att påbörja sin karriär. Shannon och Cory gifter sig om fyra veckor, men kan tvingas bo isär om Cory inte hittar ett jobb han gillar i New York.

  • Young & Married #110

   Elijah and Ashley / Rebecca and Mo

   Rebecca och Mohammeds dotter föddes bara åtta månader efter att de träffats, vilket inte uppskattades av deras familjer. Nu ska de gifta sig, men med bara veckor kvar är inget ordnat. Mos familj är också upprörd över valet av bröllopsdatum.