Warsaw Shore

Först ut var Jersey Shore, sen kom Geordie Shore och nu är det dags för Warsaw Shore. Våra kamreror har följt ett gäng med polska festprissar & prinsessor 24 timmar om dygnet. Realityserie från 2013.
  • Warsaw Shore #102

   102

   Dags att börja jobba och gänget lär inte gilla det! Känslostormar - vem hamnar i pökrummet? Trybson och Tiny kommer inte överens. Första festkvällen på klubben. Vem får ragg och vem somnar i bilen?

  • Warsaw Shore #103

   103

   Det hettar till i Warsaw Shore! Killarna bråkar, men vem ser till att alla blir sams? Eliza tappar fattningen. Ewelina åker in på sjukhuset. Tjejerna försöker lösa mysteriet med den försvunna spriten. En ny kille dyker upp i huset...

  • Warsaw Shore #104

   104

   Svartsjuka, bråk och kärleksförklaringar... En oväntad gäst vinner Elizas hjärta. Tiny flörtar som bara den – vem faller för hennes knep? Paweł fattar ett beslut och bestämmer sig för att göra sig av med...Vem gav Ania en otrevlig överraskning?

  • Warsaw Shore #105

   105

   Bråk och återföreningar. Nattståhej - vad har Paweł gjort för att reta Trybson? Häst, vagn och...vodka? En utflykt till Mariusz “ranch”. Ännu en galen fest - vem går för långt? Paweł har en ny rival som vill lägga beslag på Eliza.

  • Warsaw Shore #106

   106

   Poland spelar mot England med snygga brasilianska tjejer och killarna lever loppan! Ännu en i gänget faller för Eliza. Gokart-galenskap och bungyjump – vem vågar ta klivet? Bråk och straff - spänningen stiger.

  • Warsaw Shore #107

   107

   Gänget åker på Polandturné. Champagne, limo och....raklödder blir till fest i Katowice! En fjärde tjej dyker upp i huset. Fiskemannens återkomst - vem blir byte denna gång? En annan man inkräktar på Trybsons territorium.

  • Warsaw Shore #108

   108

   Gängets första husfest! Det är Pawels födelsedag - vad kommer födelsedagsbarnet att få i present? Killarna vill sluta fred mellan tjejerna. Det blir än en gång bråk om stöket i huset - tjejerna får en sista varning. En rugbymatch för alla närmare varann.

  • Warsaw Shore #109

   109

   Gänget har lugnat ner sig och åker på en familjeutlykt bestående av paintball och middag. Killarna tränar hårt och Mariusz skadar sig. Nattsnack om spöken leder till ännu ett av Wojteks skämt. "Prinsessorna" latar sig – vad säger Ania om det?

  • Warsaw Shore #110

   110

   Ännu en bortafest! Warsaw Shore besöker Kraków, först draken och sen en klubb. Ragg på dansgolvet leder till att Ania får bästa tjejen där. Wojtek får ett brev från ett okänt fan. Fans kommer på besök, men varför blir gänget upprört?

  • Warsaw Shore #111

   111

   Två "Shore"-program möts när Holly och Scott från "Geordie Shore" kommer på besök och tjejerna slåss om Scotts uppmärksamhet. Vem vinner? De har förfest inför EMA-galan 2013 med paparazzi, intervjuer och kändisar och gänget lämnar huset.